Търся английски кокер шпаньол....
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- holy_man
- Автомобил:
- Двигател:
Търся английски кокер шпаньол....
Здравейте търся да купя английски кокер шпаньол от тези с кафявата козина. Знам някои и друг зоомагазин в София. Но по тази тема (кучетата) познанията ми не са особенно големи. Породата е ясна трябва да е мъжко и да е малко да не е пораснало. Идеята ми е някой, ако знае или е виждал къде се продават да даде линк или инфо. За София става въпрос. Благодаря предварително на отзовалите се колеги
:):)

- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
Re: Търся английски кокер шпаньол....
Кокерите не с епродават. Развъдник за истински с родословно дърво има в Сърбия-
http://www.gallinagos.com/[url][/url]
Моя е като този от снимката над текста :WELL DONE LANA !!! (2009-05-30) - в средата златист
А знаеш ли 12 те молбите на 1 кокер ???
12 Молби на едно куче:
1. Моят живот трае 10-15 години. Всяка раздяла с теб ми причинява тъга. Помисли си за това преди да ме вземеш.
2. Обичай ме такова, каквото съм, защото ти си ме избрал. Аз нямам възможност да си избирам приятелите и господаря.
3. Дай ми време да разбера какво искаш от мен, когато ме възпитаваш. Преди да ми се скараш, изпитай себе си - може би аз не разбирам какво искаш от мен.
4. Обичаш ли ме, аз живея от твоята любов.
5. Недей да ми се сърдиш и наказваш. Ти работиш, имаш приятели и развлечения, а аз имам само теб.
6. Приказвай ми! Може би ще ти се стори, че не те разбирам, но аз зная какво мислиш и чувстваш.
7. Знай, че аз не забравям как се постъпва с мен.
8. Помисли си преди да ме удариш, защото аз мога и да те ухапя, въпреки че никога няма да го направя.
9. Не ме взимай като играчка докато съм малък и сладък, а като порасна да ме изхвърлиш, защото моята любов към теб е вечна.
10. Грижи се за мен, когато остарея, остана без зъби, оглушея, ослепея или престана да ходя. И за теб някой ще се грижи - старостта е еднаква за всички.
11. Изпрати ме в моя последен път. Недей да казваш: "Аз не мога да направя това". С теб всичко ми е леко. Нека това бъде отплатата за моята вярност и нашата красива младост.
12. Когато вече ме няма, недей да тъгуваш, а си вземи друго куче и го обичай така, както си обичал мен.
ТВОЕТО КУЧЕ
от 10до 12 са много тъжни. Който го е изпитвал знае.
http://www.gallinagos.com/[url][/url]
Моя е като този от снимката над текста :WELL DONE LANA !!! (2009-05-30) - в средата златист
А знаеш ли 12 те молбите на 1 кокер ???
12 Молби на едно куче:
1. Моят живот трае 10-15 години. Всяка раздяла с теб ми причинява тъга. Помисли си за това преди да ме вземеш.
2. Обичай ме такова, каквото съм, защото ти си ме избрал. Аз нямам възможност да си избирам приятелите и господаря.
3. Дай ми време да разбера какво искаш от мен, когато ме възпитаваш. Преди да ми се скараш, изпитай себе си - може би аз не разбирам какво искаш от мен.
4. Обичаш ли ме, аз живея от твоята любов.
5. Недей да ми се сърдиш и наказваш. Ти работиш, имаш приятели и развлечения, а аз имам само теб.
6. Приказвай ми! Може би ще ти се стори, че не те разбирам, но аз зная какво мислиш и чувстваш.
7. Знай, че аз не забравям как се постъпва с мен.
8. Помисли си преди да ме удариш, защото аз мога и да те ухапя, въпреки че никога няма да го направя.
9. Не ме взимай като играчка докато съм малък и сладък, а като порасна да ме изхвърлиш, защото моята любов към теб е вечна.
10. Грижи се за мен, когато остарея, остана без зъби, оглушея, ослепея или престана да ходя. И за теб някой ще се грижи - старостта е еднаква за всички.
11. Изпрати ме в моя последен път. Недей да казваш: "Аз не мога да направя това". С теб всичко ми е леко. Нека това бъде отплатата за моята вярност и нашата красива младост.
12. Когато вече ме няма, недей да тъгуваш, а си вземи друго куче и го обичай така, както си обичал мен.
ТВОЕТО КУЧЕ
от 10до 12 са много тъжни. Който го е изпитвал знае.
- holy_man
- Автомобил:
- Двигател:
Благодаря явно търсенето ще е по-трудно от колкото си мислех
:)

- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
holy_man написа:Благодаря явно търсенето ще е по-трудно от колкото си мислех:)
Но си заслужава търсенето. Невероятно люблеобилни животинки са, и големи гевезета.

- holy_man
- Автомобил:
- Двигател:
Със сигурност си заслужава.... не е за мен, за подарък е кутрето
:):) Имам още малко време да намеря 

- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
Ние като решихме да вземем такова /само че американче/ за подарък на тъста че му предстоеше пенсиониране да има с кой да се разхожда отворихме нета пуснахме търсачката и на втората обява която видяхме и ни харесаха снимките се обадихме на жената която ги продаваше /развъждат ги за продаване/ и след 2 дни го получихме /ваксинирано,с паспорт и отрязана опашка/ по автобуса:) Голяма красавица излезе тази Сара ,има доста мъжки в града и всички искат да се уредят с нея
Ама по принцип всички кокери са като големи бебета - много бели правят и са като прахосмукачки -каквото видят го налапват
Така че специално за нас изобщо не беше трудно да си намерим кокерче !

Върни се в “ОФФ-Топик - други”