freestyler911 написа:Мен лично не ме изкефи тотално.
Много липсваха пасатите.
Имаше автомобили които не са за там... Но няма да коментирам ....
Повече приличаше на авто-базар. КОли, минаваш гледаш, само дето неможе да купиш.
Иначе имаше няколко екземпяра които заслужават поклон.
Варненското поло..... Красота!
Карман джиа - ... уникат!!!
Голфа на бате арни ... красота!!!
Имам препоръки, но ще ги напиша по късно понеже сега нямам време.
Като цяло добре. Дано догодина е още по добре! Ще дойда пак, и с удоволствие ще дам 3 лева , само за да видя как младо семейство снима отрочето си до емблемата на любимата марка!!!!
Поздрави!!!!!
За пасатите ми виж мнението в темата в "Организациоен"
Коментирай де, нали за това е форум, да се учим от грешките си. Кои автомобили не са за там?
Кажи също така какво очакваш от едно такова изложение, за да не прилича на авто-базар?
Имам препоръки, но ще ги напиша по късно понеже сега нямам време.
А! Ето това е ключа от бараката! Замисли се кой организира това изложение и какъв интерес има той от него. На феста няколко пъти ми пожелаха "приятна работа"

Ходи обяснявай, че работиш без пари
П.П. Надявам се да не приемеш това ми мнение като заяждане, просто наистина искам да разбера забележките от другата страна.
Относно другите забележки от другите ора:
1. Паленето на двг - да, и на мен не ми беше приятно да ми кънтят ушите, ама виждаш, че в момента в който се запали ТАКЪВ двг около него се струпва публика. А малките деца - е мамка му една майка си разхождаше бебето точно в момент в който форсираха сивото сироко. Колко му трябва да събереш 2+2 и да го изведеш от залата, докато изгасят двг?

Пък и разбирам през цялото време да е кънтяла залата, дали има и 5% от времето, когато се чува двг. Факт е, че на такива изложения ходят главно хора, с бензин в кръвта. Те това искат.
2. Подготвените коли, пасати и т.н. - КЪДЕ СА?
smg написа:Напълно бих се съгласил с теб, при една малка разлика.
Ако феста беша на открито, а не в хале...така, човек ще може да се премести, ако му е шумно

Това беше идеята на феста - да е на закрито. На открито има поне 2 пъти в годината - Рожен, Калояново, Крушуна. А сега кой те е спрял да отидеш до WC например?