котка върху двигателя ?!
Re: котка върху двигателя ?!
или я осинови в къщи или не я закачай за да не станеш като изрода от дряново!няма как да я изгониш! това е в характера на котките - като те харесат до гроб! имам две - една в сервиза и една вкъщи! такива си са!
- golf2_forever
- Автомобил:
- Двигател:
колега преди година имах същия проблем като твоя .Аз се отървах от котката като я издебнах да влиза при двигатела и веднага секочих в колата запалих и потеглих спрях чак на центъра като отворих капака да видя кво става котката се беше усрала от страх и побягна до ден днешен не съм я видял
-
- Автомобил:
- Двигател:
И аз имам същия проблем. Само, че при мене котките са няколко и драскат всичката боя...
Отделно че спът и серът където им падне.
Замислям отдавна да ги отрова ако не се разкарат, че ми писна. Пък който толкова обича животните и ще ме упрекне, да дойде, за да му ги дам да си ги носи вкъщи ако иска, че ми писнаха.
Лошото е че комшиите ги събират като им подхвърлят непрекъснато храна и те после идват да спът при мен. Та скоро не виждам и да се изнасят. Преди така имаше поне едно куче. Да не говорим как пълнеше всичко с бълхи и зарази във входа ми.
Който ги храни да си ги взима вкъщи. Не после да сеят всичко при мен...
Големи природозащитници гледам тука. Ама ако на вас ви прецакат чисто нова боя и всяка вечер не може да заспите от бълхи по дрехите и ухапвания едва ли ще ви е много приятно. Още се чудя как да ги разкарам ефективно. А са 5-6 на брой все бездомни... И се умножават с всяка година.

-
- Автомобил:
- Двигател:
и аз имах същия проблем до преди 2-3 седмици,една котка спеше на кората на мотора,близо до картера на топличко,чат пат я забелязвах и върху капака на комшията/той няма кора и изолация на предния капак/
От извистно време я няма котката,пак я мяркам,но не съм усетил да спи при мотора.Сигурно е заради топлото време.
От извистно време я няма котката,пак я мяркам,но не съм усетил да спи при мотора.Сигурно е заради топлото време.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Колегите от другия форум пишат за черен пипер. Веднага ще пробвам.
http://forum.bg-mamma.com/index.php?topic=279609.0

http://forum.bg-mamma.com/index.php?topic=279609.0
-
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Вие сега нямате проблем ще разберете за какво става дума зимата като си пуснете парното направо може да припаднете от миризмата.
- Ixidor
- Автомобил: VW Bora 2.0 -- Honda CB500-R
- Двигател:
black` написа:Замислям отдавна да ги отрова ако не се разкарат, че ми писна.
Доколкото знам котките не могат да се тровят

Най-сигурно е с нещо което мирише гадно/силно/остро

- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
КОРА!!!!!!!!!
И айде стига с оферти за пушки, отрови и т.н., става ли? То бива бива, ама вие вече..
И айде стига с оферти за пушки, отрови и т.н., става ли? То бива бива, ама вие вече..
- T.Spark
- Автомобил:
- Двигател:
При мен котките спяха под капака и ми наядоха кабелите на свещите.
Изгоних ги като запушвах дупките от където влизат (покрай скоростите, генерацията и т.н.) с парчета картон.
Хамалогията е голяма: след като спра чакам 2 часа да изтине мотора, после гоня котките, слагам картоните, на сутринта ги махам, целия се изцапвам и така докато се отучиха.
Изгоних ги като запушвах дупките от където влизат (покрай скоростите, генерацията и т.н.) с парчета картон.
Хамалогията е голяма: след като спра чакам 2 часа да изтине мотора, после гоня котките, слагам картоните, на сутринта ги махам, целия се изцапвам и така докато се отучиха.
- dinkonikolaev
- Автомобил: VW Golf 2 GTI Golf 3 Variant
- Двигател: PF AAM
Най-простото решение от страна на един мой съгражданин и колега в форума а именно stefanvwto Та техните имат един голям котарак който като види колата и му става приятно защото знае че ще легне на нея ще остави драскотинки,следи от лапички и косми.Стефан я завиваше цялата с един брезент ама пак лягаше котака му и с котак.Решение номер1:
Хващаш я за опашката и един мощен ритник
Решение номер 2:
Малко коресилин под опашката (това не ви го препоръчвам много за ваша котка защото има риск да не се върне повече)
Стефан използва метод номер 1

Хващаш я за опашката и един мощен ритник
Решение номер 2:
Малко коресилин под опашката (това не ви го препоръчвам много за ваша котка защото има риск да не се върне повече)
Стефан използва метод номер 1

- bomber
- Автомобил:
- Двигател:
ISRalien написа:КОРА!!!!!!!!!

кога ли ще се въведе закон за посегателство над животинките в България

- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
bomber написа:ISRalien написа:КОРА!!!!!!!!!
![]()
кога ли ще се въведе закон за посегателство над животинките в България
В страните където има такива закони работещи нямат улични животни

-
- Автомобил:
- Двигател:
Аз пък искам да питам, кога ли ще се въведе закон за посегателстово над хора и чуждо имущество в българия? А кога ще се въведе закон за бездомните хора и настаняване в приюти? Та сме се загрижили за 5 мърляви улични котки. Не виждате ли, че ние сме бетер уличните помияри... А всеки който храни помияри може да нахрани един бездомен човек примерно. Ама знам отдавна, че е по-лесно да въдим помияри отколкото хора в българия. 
ПП И все пак темата не е нито за правата на котките, нито на хората.

ПП И все пак темата не е нито за правата на котките, нито на хората.

Последна промяна от black` на Чет 01 апр 2010 0:20, променено общо 4 пъти.
- enigma79
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
black` написа:Аз пък искам да питам кога ли ще се изаде закон за посегателстово над хора и чуждо имущество в българия? Та сме се загрижили за 5 мърляви улични котки. То не видите, че ние сме бетер тях...
Скоро няма да е,ния сме по зле и от животните

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”