Къде ни снима КАТ !!!
- bobocamaro
- R.I.P
- Автомобил: Golf 3 GTI
- Двигател: 2E
Re: Къде ни снима КАТ !!!
По скоро тази е за управление на МПС в BUS лентата,в силен трафик в района не можеш да се "изсилиш".
-
- Автомобил:
- Двигател:
Колеги в крайна сметка няма ли обобщена информация от КАТ къде са тия камери, какво и дали въобще снимат. Помня като ги слагаха от КАТ казаха изрично, че ще се оповестяват публично местата им. А то няма дори един знак преди тях.
Редят ги по батаците, както си паркираха и патрулките преди, за да ловят нарушители от храстите. И в крайна сметка излиза, че са в нарушение с конституцията тия камери щом не са обозначени. Снимат без съгласие и предупреждение. Ще им правим импийчмънт май с бензин и запалка. Нали сега така го викат ония пожарникарите и полицаите... 

Последна промяна от black` на Пет 26 мар 2010 21:22, променено общо 1 път.
В Румъния почти всички такива камери са опушени от пламъци или нацапани с боя...........голям майтап 

- bulaki
- Автомобил: VW Passat B8 variant Hight Line
- Двигател:
- Контакти:
Нова камера в кутия от преди 4 дни (най-вероятно с радар,защото много прилича на тези в кутиите като тази на Окръжна болница) на Орлов мост .Намира се в посока Орлов мост,като се слиза от Младост и е точно след знака за ограничение на скоростта на 50 км/ч и си има даже и много як фенер в кутия пред нея да прави хубави снимки.
- marto9111
- Автомобил:
- Двигател:
bulaki написа:Нова камера в кутия от преди 4 дни (най-вероятно с радар,защото много прилича на тези в кутиите като тази на Окръжна болница) на Орлов мост .Намира се в посока Орлов мост,като се слиза от Младост и е точно след знака за ограничение на скоростта на 50 км/ч и си има даже и много як фенер в кутия пред нея да прави хубави снимки.
И аз я видях вчера ,но още не аботи, защото от нея стърчаха кабели !
-
- Автомобил:
- Двигател:
marto9111 написа:bulaki написа:Нова камера в кутия от преди 4 дни (най-вероятно с радар,защото много прилича на тези в кутиите като тази на Окръжна болница) на Орлов мост .Намира се в посока Орлов мост,като се слиза от Младост и е точно след знака за ограничение на скоростта на 50 км/ч и си има даже и много як фенер в кутия пред нея да прави хубави снимки.
И аз я видях вчера ,но още не аботи, защото от нея стърчаха кабели !
Работи , даже ме снима с 82-3 .. ( бтв снима ме преди знака което е интересното, а не след него ). Та, да попитам какви би трялова да са последствията

- RaCeR_EmiNeM
- Автомобил:
- Двигател:
Че шрака,щрака.Но дали вече пращат чиститки от тази камера никой не знае.На доста места един месец експериментално ги пускат и чак след това започват да глобяват.Мен ме снимаха на 2рия ден някъде откакто бяха монтирани,така че ако получа нещо ще ви кажа.Нека и останалите колеги дават информация за получени бонуси. 

- OvivO
- Автомобил: какъвто си искам
- Двигател: с който си искам
И мен ме щракна камерата преди орлов мост още предишния понеделник ( 22.03.2010 ) Дано съм бил пръв и някаква промоция да хвана, май съм фотогеничен. Очаквам честитка, не видях с колко ме снима 

-
- Автомобил:
- Двигател:
OvivO написа:И мен ме щракна камерата преди орлов мост още предишния понеделник ( 22.03.2010 ) Дано съм бил пръв и някаква промоция да хвана, май съм фотогеничен. Очаквам честитка, не видях с колко ме снима
Колега интересно , мене ме снима на 28ми

Точно бях измил голфчето

- bomber
- Автомобил:
- Двигател:
Камерата е сложена на 10 метра от знака за 50... което мисля е в разрес с правилника 

- OvivO
- Автомобил: какъвто си искам
- Двигател: с който си искам
До колкото ми е известно, ограничението на скоростта започва да важи точно на линията на знака.
Ако всяка седмица сменят местоположението на стационарните камери, за един месец трафикът в София дооооста ще се освободи за сметка на градския транспорт и такситата
Ако всяка седмица сменят местоположението на стационарните камери, за един месец трафикът в София дооооста ще се освободи за сметка на градския транспорт и такситата

- marto9111
- Автомобил:
- Двигател:
колеги ето една снимка от мене, малко е лошо качество но това са ми възможностите на телефона.
- jijibs
- Автомобил:
- Двигател:
Преди седмица се прибирах към Бургас и около 2 часа сутринта съм влязал в това село Подслон. Тъмно като в г@з, въобще не разбрах, че съм в населено място (табелата на селото явно съм я пропуснал). Само камерата ми се белна изведъж отляво. Welcome in BG 

- ifcho
- Автомобил: Golf 3
- Двигател: AFT 1997
колеги някой да знае къде има камери в пловдив