Фабричен касетофон за Поло 98г.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Фабричен касетофон за Поло 98г.
Здравейте колеги! Купих си Поло 98г., което обаче няма никаква музика, а както всички знаете да се мотаеш по цял ден в трафика без нещо да свири е направо ужас. На таблото има една голяма дупка (и евробукса) и толкова. Въпросът ми какъв е фабричният касетофон (защото предполагам, че CD-та по това време не са слагали)? Не искам да слагам нещо скъпо поради горчивия си предишен опит. Вече 2 пъти са ми разбивали колата и ми крадат само задната част на CD-то и не искам да си събирам вкъщи още ненужни панели освен наличните вече 2, които на всичкото отгоре струват и немалко пари. Та поради тази причина ми трябва или някакво ретро CD, което няма панел (и по презумпция не се краде), или обикновен касетофон (по възможност фабричния за Поло-то), към който ако чак толкова ми писне да слуша радио, мога да включа един трансмитер за 20лв. Някакви идеи какъв е този фабричен касетофон, къде може да се намери и колко струва? А също така и дали това Поло има фабрични задни колони? Благодаря Ви предварително!
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Фабричен касетофон за Поло 98г.
радиокасетофони или само радиа от VW съм виждал по около 20лв. в една морга в Плевен миналата година пролетта, моето Polo 6N nqma koloni otzad
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”