извинявам се ,че пиша в тази тема ,но не исках да пускам друга, а може би това което ме интересува е същото за което говорите и вие....
Карам голф 3 1,8 моно, тествах с Vag Com и ми даде следната грешка:
00515 - Camshaft Position (Hall) Sensor (G40)
Някой може ли да ми каже каква е тази грешка,и как да я отстраня.
Интересното е че нямам никакви проблеми с голфа.
Благодаря предварително.
датчик на хол или какво....помогнете..
- 4i4o-dido
- Автомобил: POLO 1.6 6N
- Двигател: AEA 1995
- Контакти:
Re: датчик на хол или какво....помогнете..
kuanli написа:извинявам се ,че пиша в тази тема ,но не исках да пускам друга, а може би това което ме интересува е същото за което говорите и вие....
Карам голф 3 1,8 моно, тествах с Vag Com и ми даде следната грешка:
00515 - Camshaft Position (Hall) Sensor (G40)
Някой може ли да ми каже каква е тази грешка,и как да я отстраня.
Интересното е че нямам никакви проблеми с голфа.
Благодаря предварително.
При тест с VAG COM когато колата е на контакт е нормално да я покаже тази грешка.И да искаш да я изчистиш -не позволява.Ако на работещ мотор я тестваш,няма да я даде!
- rokera671
- Автомобил:
- Двигател:
Re: датчик на хол или какво....помогнете..
GT limited edition написа:stens76 написа:голфа-2.0-115 му става нещо,когато загрее доста изведнъж изгасва и не иска да запали..след около 5 мин почивка,пали и потегля..ходих при разни майстори и навсякъде ми казват едно и също..или бобина или датчик хол....взех си резервна бобина и след като ми направи същия номер провах и разбрах че не е от бобината.......сега остана датчка на хол но не съм съвсем сигурен дали е от него,,последния път когато ми го направи ми се ресетна компа,нулира всичко без основния километраж.....не знам какво да правя....
Имах същия проблем ... 1оо% Датчик на Хол .. Сменяй смело .успех
Датчик хол.Едно Приятелче се видя в чудо!!Същите симптоми ,оказа се датчик хол.Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”