Колони в задните врати на Г4

Силна музика, видео и навигация във Вашия Volkswagen
Потребителски аватар
greda
Автомобил:
Двигател:

Re: Колони в задните врати на Г4

Мнениеот greda » Вто 30 мар 2010 14:45

Малко от архива...

Ще сменявам задните защото са си отишли. Трябват ли подложки, адаптори или някакви преправяния, ако ще слагам колони от магазин?

Потребителски аватар
stenly_m
Автомобил: GOLF 4 TDI
Двигател: ASV
Контакти:

Мнениеот stenly_m » Пет 25 юни 2010 13:55

Препоръчвам ти да отидеш в някой хубав магазин тук в софия и да питаш какви Пайнерки ще ти препоръчат за 120-130 лв...аз съм с такива(не помня модел, затова ти казвам ценови диапазон) с пищялките и съм супер доволен, дори и без бас си свириха супер сега с бас вадят кристален звук(поне за моите разбирания)...но имай предвид, че много голямо значение има с какъв плеър си за качеството на музиката

kedlar
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kedlar » Пет 25 юни 2010 22:31

Значи те пайнер за 120 лва нямат компонентна, 150 е , коаксиалки няма смисъл, та ако ще е пайнер поне http://aval-bg.com/car-audio/pioneer/go ... -ts-e170ci :) Иначе в тунинга андро е пуснал ( незнам дали и тук има) обява за неговите а170ci , за задна линия ще станат, той е точен,т.е. са запазени неговите :)

едит: има я и тука viewtopic.php?f=46&t=204795&p=2345062#p2345062

Потребителски аватар
jelevbg
Автомобил: Golf III
Двигател: AHU 1997
Контакти:

Мнениеот jelevbg » Сря 30 юни 2010 17:06

Колега аз мога да ти предложа нещо дуго, примести си тия от предните врати в задните и на тяхно място си вземи една хубава компонентна система марки и модели много така, че ако се затрудниш ще помагаме, а най-добрия вариант е отиваш слушаш и взимаш това което на теб ти харесва!
Има и друго при наличието на добра предна линия задната е напълно излишна, но това ти ще си го решиш ;)

Потребителски аватар
stenly_m
Автомобил: GOLF 4 TDI
Двигател: ASV
Контакти:

Мнениеот stenly_m » Сря 30 юни 2010 17:27

Не знам при голфа как е, но при пасатите същите години за да махнеш колоните в двете врати трябва да ги изрежеш...т.е. да ги унищожиш...дано при голф-а да не е така

divoto
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот divoto » Вто 13 юли 2010 8:00

kickd0wn написа:Здравейте,

Първо въпросът ми е какъв размер колони ми трябват за задните врати на Г4, понеже изчетох доста теми, но не видях еднозначно 16.5 или 17 и имат ли нужда от някакви фланци?

Другият въпрос е какви точно да бъдат, някакви насоки за марка модел?

И трето виждам, че до дръжките за отваряне на вратите има място за пищялки, да слагам ли и там или няма нужда да си разчитам само на предните ?

Целта е аз да чувам по-силно и плътно звука, а не хората отзад и без това много рядко возя на зедния ред.

Благодаря предварително. :)

Колега подкрепям мнението на "IvanMan" аз съм с такъв модел отзад, но не е компонент. Мога да ти кажа, че са перфектни, ако желаеш мога да ти пратя линк да видиш. Прекарал съм ги през едно пайнерче "6900".
Като купих колата смених отпред и сложих пайнер говорители, мога да ти кажа, че херца за същите пари свири по-добре. Както казвам зависи от класа.
Довечера мога да ти пратя линкове и на двата вида говорители.

Поздрави.

divoto
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот divoto » Вто 13 юли 2010 8:01

stenly_m написа:Не знам при голфа как е, но при пасатите същите години за да махнеш колоните в двете врати трябва да ги изрежеш...т.е. да ги унищожиш...дано при голф-а да не е така

Колоните са махат супер лесно колега, както и лесно се прекарват кабелите ;)

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”