Понеже каквото и да въведа в търсачката ми излиза, че нищо не намира, явно е прецакана искам да попитам за ценички на следните части. Предварително искам да кажа, че мисля да скачам на Голф 4 ТДи 110 или 131 коня (най-вероятно 110, защото не искам тия дюзи ...)
Тааа ето какво ме интересува:
Ангренажни ролки
Ремъци
Подгряващи свещи
Водна помпа
Скоростна кутия (ръчна)
Алтернатор
Хидравличен повдигач
Маслен филтър (стандартен)
Въздушен филтър (стандартен)
Радиатор(двигател)
Радиатор (климатик)
Горивна помпа
Притискателен и феродов диск съединител
Комплект носачи за една гума
Амортисьор (според това, което сте сменили)
Пружини
Семеринги (каквото знаете)
Пистов ремък + Обтяжна ролка
Термостат
Гарнитура глава
Цялото това запитване го правя, защото искам да сравня няколко автомобила като ценови клас, както за първоначално закупуване така и за обслужване и отремонтиране, ако някой има идея и за други части като цени може да сподели свободно!

Цени на някой неща Golf MK4 TDi 110ps
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Цени на някой неща Golf MK4 TDi 110ps
Едва ли някой ще се занимава да ти отговори на всичките тези въпроса да не говорим че едва ли има човек който знае всички тези цени /ако няма магазин за части и програма / така че щом си решил да правиш такова мащабно сравнение единствения ти вариант е да идеш с 20 лв в някой добър магазин и да ги дадеш на продавача да ти извади списък на всичките неща за тези коли които са ти на сърце. Макар че аз ако съм този продавач ще искам поне 50лв за такъв труд,но все пак са нищо в сравнение с ценната информация която ще имаш 

www.elitcar.bg, може да получиш представа горе долу коква те чака.
Гледах го този сайт, но неуспях много да се ориентирам с превода на частите от български към английски, затова и пуснах темата.
Плюс това не съм искал някой да сяда и да ми пише романи, просто, който има автомобила със сигурност е сменил поне едно 80% от нещата и може за 1 минута най-много да ми напише какви пари е дал...
Не искам да се заяждам с никой просто търсачката не работи или мозилата и експлорера ми правят проблеми (за което се съмнявам)...
Плюс това не съм искал някой да сяда и да ми пише романи, просто, който има автомобила със сигурност е сменил поне едно 80% от нещата и може за 1 минута най-много да ми напише какви пари е дал...
Не искам да се заяждам с никой просто търсачката не работи или мозилата и експлорера ми правят проблеми (за което се съмнявам)...
Тази тема я видях преди малко
Но все пак някои от нещата ги няма там
))))

Върни се в “Дизелови агрегати”