Телефонната разпечатка няма да е проблем на 15ти април, но въпроса тук мисля че е в това защо не ми пусна поне едно лс че ми пращаш пратка, та да не търся частта от друг човек, както и това защо името и телефона ми фигурират във някакви си обяви за недвижимо имущество в медиа в гр. Добрич ?
titi7707 е поне един човек, който се движи по нормалния път на логиката.
Потребител gazi2006 върти кофти номера или АЗ !
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Потребител gazi2006 върти кофти номера или АЗ !
Тук стана искрено и лично.... 

- scuba
- R.I.P. Holy Diver
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ogata написа:..но въпроса тук мисля че е в това защо не ми пусна поне едно лс че ми пращаш пратка..
ogata написа:..а той беше сложил 35 лв наложен платеж + разходите за моя сметка.
Еми не мисля че е това въпроса. За мен въпроса е защо горе си написал че цената е дошла 35 лв (като си отишъл да си го вземеш), като виждаме че пише 20 + разходите за негова сметка
- StefanDragnev
- Автомобил:
- Двигател:
scuba написа:ogata написа:..но въпроса тук мисля че е в това защо не ми пусна поне едно лс че ми пращаш пратка..ogata написа:..а той беше сложил 35 лв наложен платеж + разходите за моя сметка.
Еми не мисля че е това въпроса. За мен въпроса е защо горе си написал че цената е дошла 35 лв (като си отишъл да си го вземеш), като виждаме че пише 20 + разходите за негова сметка
Ами сега ....

- enigma79
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Тука стана интересно,ще следя сериала,може и малко раздвижване да има,малко
и после може и малко

- digo_pl
- Автомобил: omega V6
- Двигател:
- Контакти:
До колкото виждам 20.00лв много трудно се четът и Получателят е от Бургас, на Огито му пише, че е от Пловдив...

- L&R
- Автомобил: CCC
- Двигател:
- Контакти:
20лв са като се съди по 2,4% за наложения
- enigma79
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Cosworth_16v трябва да се намеси,къде е пуснал той своята част,дали в пловдив или другаде,ако е за пловдив,то тази товарителница е фалш 

- Stefan
- R.I.P Madcap
- Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
- Двигател:
Голям смях
И единия крие нещо и другия. Отговорите и на двамата артисти са нещо неизчерпателни 
И единия крие нещо и другия. Отговорите и на двамата артисти са нещо неизчерпателни Re: Потребител gazi2006 върти кофти номера или АЗ !
Май и двамата
Потребител gazi2006 върти кофти номера или АЗ ! 
Потребител gazi2006 върти кофти номера или АЗ ! Re: Потребител gazi2006 върти кофти номера или АЗ !
Стига с тази товарителница, трябва ли да отбелязвам че и малко дете може да борави със сканиран документ и фотошоп. Аз казвам какво ми съобщиха във офиса на еконт. Само като чух че трябва да плащам 35 лв и се отказах.
А иначе пратката е наистина до Бургас, тук няма грешка.
И моля този който е добавил "...или аз" в заглавието да си коригира действието, тъй като едва ли има човек който би пуснал оплакване срещу друг, за да излезе той виновен накрая.Не искам да стават повече панаири и народа да гледа сеир, а смятам да не пиша повече тук.
Който е търгувал по някакъв начин с мен знае че съм коректен човек. А тези които все още не са търгували с gazi ще ги посъветвам да внимават, тъй като далаверите с него водят до притеснение и такива ситуации.
А иначе пратката е наистина до Бургас, тук няма грешка.
И моля този който е добавил "...или аз" в заглавието да си коригира действието, тъй като едва ли има човек който би пуснал оплакване срещу друг, за да излезе той виновен накрая.Не искам да стават повече панаири и народа да гледа сеир, а смятам да не пиша повече тук.
Който е търгувал по някакъв начин с мен знае че съм коректен човек. А тези които все още не са търгували с gazi ще ги посъветвам да внимават, тъй като далаверите с него водят до притеснение и такива ситуации.
- tomata
- Автомобил: VW Passat B5 Alhambra
- Двигател: AWT AWC
малко
(извинявам се за което) ако знаете колко скучно е днес на работата и влизам и чета тая тема. както каза колега с интерес ще следим продължението на сериала

(извинявам се за което) ако знаете колко скучно е днес на работата и влизам и чета тая тема. както каза колега с интерес ще следим продължението на сериала - staraplanina
- Автомобил:
- Двигател:
И при мен се е получавала подобна ситуация.
Отивам да си взема пратка от офис на Еконт за сума от около 30 лв.
Казвам име и човека ми подава пратката, казва 45 лв...
На което аз викам, че има някаква грешка.
Почнахме да търсим и мислим какво се е объркало и го намерихме - пратката не е за мен...
Просто съвпадение на имената на получателите, в един и същи офис, в един и същи ден...
Казах подателя, който за двата пакета не съвпадаше и се оправиха нещата.
Отивам да си взема пратка от офис на Еконт за сума от около 30 лв.
Казвам име и човека ми подава пратката, казва 45 лв...
На което аз викам, че има някаква грешка.
Почнахме да търсим и мислим какво се е объркало и го намерихме - пратката не е за мен...
Просто съвпадение на имената на получателите, в един и същи офис, в един и същи ден...
Казах подателя, който за двата пакета не съвпадаше и се оправиха нещата.

- Barboukov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ogata написа:Стига с тази товарителница, трябва ли да отбелязвам че и малко дете може да борави със сканиран документ и фотошоп. Аз казвам какво ми съобщиха във офиса на еконт. Само като чух че трябва да плащам 35 лв и се отказах.
Ходих до Еконт, чукнаха номера на товарителницата и резултатът е: ОРИГИНАЛНА! Колега, не е пипана с фотошоп.
Ипращача е редовен. Предлагам на ogata (тъй като вината е при него) да се свърже с другия колега и да му плати 2 х 5.24 за транспорта в двете посоки на пратката.
- scuba
- R.I.P. Holy Diver
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Barboukov написа:ogata написа:Стига с тази товарителница, трябва ли да отбелязвам че и малко дете може да борави със сканиран документ и фотошоп. Аз казвам какво ми съобщиха във офиса на еконт. Само като чух че трябва да плащам 35 лв и се отказах.
Ходих до Еконт, чукнаха номера на товарителницата и резултатът е: ОРИГИНАЛНА! Колега, не е пипана с фотошоп.
Ogata нещо май се окапа а?
Върни се в “ОФФ-Топик - други”