chefo_ написа:абф 3 врати 1995г 1235кг до колкото знам и голф 2 Пл мотор и той е някъде около 12оо килограма!16 клапановите тежът пове4е от другите модели
Тези килограми с хората ли са вътре. Няма начин да тежат толкоз тия коли празни...
chefo_ написа:абф 3 врати 1995г 1235кг до колкото знам и голф 2 Пл мотор и той е някъде около 12оо килограма!16 клапановите тежът пове4е от другите модели
Firestarter написа:Ima 3-ki deto sa prigodeni za rally
butsefal написа:имам и 2-ка и 3-ка и мога да кажа че 3-ката има наистина по мека возия, и е по-обезшумена но си предпочитам 2-чицата някък си по ме кефи и возията (по-твърда) и външния вид... Мислех по едно време да слагам и табло на 2-ката от 3-ка ама с тая греда... мне мерси - Баща ми да кара 3-ката че се е накарал и не куфее с много много газта, а и още нещо се сещам - Някой да е виждал 3-ка като рали автомобил...?
zmei написа:Здравейте, ако модераторите преценят нека ми моделират темата както е по правилата.
Имам един въпрос който ме ме мъчи от доста време, защо всички казват за голф 2 железен автомобил а голф 3 пълен боклук, къде е разликата между двата модела?
Окачването мисля е 1:1, двигателите почти, трансмисия, купето също не е много по различно с изключение по заоблените черти на Г3.
DaNicHeLi написа:Здр колеги!
Да доразвия и аз темата,никой не написа за спирачките!При 3ката спирачките са по-добри(говоря за фабрични конструкций)!
enigma79 написа:защо цената на голф3 е почти като на голф2
barezifranko написа:Просто сега всичко се прави с цел по-голяма печалба. Набляга се възможно с най-евтини суровини да се работи. Затова и новите коли са пълен боклук. Вече мисля че ги правят да те изкарат 5 години и след това пак да си купиш нова.
DIY4ever написа:barezifranko написа:Просто сега всичко се прави с цел по-голяма печалба. Набляга се възможно с най-евтини суровини да се работи. Затова и новите коли са пълен боклук. Вече мисля че ги правят да те изкарат 5 години и след това пак да си купиш нова.То си е точно така. Такъв е бизнес модела. Да си плати абдала лизинга и да взема веднага нов заем и нова кола-еднодневка. Всичко умишлено да е неразглобяемо, неремонтопригодно, пластмасарии навсякъде и т.н. Хем да има постоянни продажби, хем хората (напрактика робите) да са вечно потънали в заеми - така се контролират лесно, кротуват и бачкат повече.
Това най-вече важи за колите след 2000г., но и преди това тенденцията си я има.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 52 госта