Какъв Газ.инжекцион за Пасат B5-турбо

При тази цена на горивата, все повече от нас се "газифицират". Проблеми и решенията им тук
Потребителски аватар
chakarov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Какъв Газ.инжекцион за Пасат B5-турбо

Мнениеот chakarov » Чет 01 апр 2010 11:37

insert написа:Не разбрах това за километрите.
Много ли ти гори на бензин.
Аз лично си слагах на страта ми кола Лагуна 2.0
На околовръстното посока Вятърна мелница след кръстовицето с подвис в дясно можеби 200м има няколко гаража само с газови се занимават.
Много са точно и добре монтират.
На мен ми сложиха Фобус за 45000 км. нямах нито един проблем в градско 13-14 литра.Извън градско към 8 мисля че беше с клима разбира се.

Вчера точно там ми сложиха метанов инжекцион. Много съм доволен. Фирмата е "Еврогаз 3000". Наистина професионална изработка. Когато отвориш капака, имаш чувството, че уредбата е заводски сложена.
Телефонът на шефа е: 0899 165 604

Последна промяна от chakarov на Съб 03 апр 2010 17:04, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
shpeki
Автомобил:
Двигател:

Re: Какъв Газ.инжекцион за Пасат B5-турбо

Мнениеот shpeki » Чет 01 апр 2010 17:07

poroyno написа:1.8т да гори 15л Бензин :screwy
може газ ама бензин във града над 12л няма да ти гори гаранция карам такава
и никога не ми е горяла над 10.5 до 12 градско и 7,0 до 8,5 извън града. Така че смятай
от 20 до 24лв за бензин в града
и от 14 до 17лв за бензин извън града

Аха ама градско в Търговище и градско във Варна са две различни неща. Няма място за сравнение някакси. Отчитайте го това преди да пишете глупости.

tanio78 написа:колега мерси,и моита е с такъв разход и за това немисе слага газ, и нема и да сложа ако неми изпадне некои евтино газ.инжек. :D

Ако сложиш ГИ разхода пак ще е такъв. Сам можеш да сметнеш с колко ще падне на 100 като пари.

tanio78 написа:Благодаря ви колеги за мненията. :да:

Колега съветвам те да си сложиш по хубава уредба. И понеже всеки с 1.8т рано или късно слага чип, като си я слагаш се поинтересувай изпарителя до колко коня е. В нашия форум има доста изпищели колеги от това. По спомен изпарителя на ловатото не можеше да смогне на чипната кола. Ама за тия неща Машинката е по наясно.

Последна промяна от shpeki на Чет 01 апр 2010 17:10, променено общо 1 път.

Върни се в “Автогазови уредби”