относно смяната на сумпс

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
неодачник
Автомобил:
Двигател:

относно смяната на сумпс

Мнениеот неодачник » Сря 31 мар 2010 10:07

колеги , искам да споделя с вас и да помоля за съвет какво да направя. ето с какво се сблъсках онзи ден: отивайки да си подам документите за подмяна на сумпс чакайки на опашка 4-5 часа и моя ред дойде, но но ме изкараха че съм болен ии трябвя допълнително да ходя по мед. прегледи . така и направих отидох в транспортна болница но от там ми казаха че трябва да се запиша и да чакам поне три четирии месеца за да ми дойде реда. мойто сумпс изтече преди месец .имам доста работа и ми трябва колата , ностава така че няма да мога да я карам и за мен товва са огромни загуби , да не говорим за нервите и униженията на които съм на която съм подложен.та въпроса ми е нормално ли е това в една уж демократична държава или пак се сблъскваме с познатата диагноза ,, БУЛГАРИКУМ УНИКУМ ПРОСТАКУМ'' :banghead:

Потребителски аватар
miren
Автомобил:
Двигател:

Re: относно смяната на сумпс

Мнениеот miren » Сря 31 мар 2010 10:44

Има и друго като знаеш как стоят нещата в наща хубава родина mhihi,, БУЛГАРИКУМ УНИКУМ ПРОСТАКУМ'' защо чака до последно а не провери как стоят нещата преди месеци. един комшия направо го свалиха от камиона по сащата причина :да: за савет намери си връски кихаи и всичко става за два дена по втория начин но за там при вас незнам как.

Потребителски аватар
неодачник
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот неодачник » Сря 31 мар 2010 13:50

до сега не съм знаел че съшествува такава глупост, никъде не еопоменато , няма никаква информация, взимат ти залъка от устата и не ги интересува , а в същото време лумпени и наркомани си какрат не обезпокоявани от никой, да не говорим за хилядите книжки които бяха взети по оня начин !аз не съм против затова че са мивзели книжката , а затова че тромавата процедура и безхаберие съсипват нервите на хората. и не само за книжките и много други неща проблема български ,,УНИКОМ ПРОСТАКУС БУЛГАРИКОМ''е във ход ,при нас винаги се получава така че за триците се плаща скъпо , аз абрашното евтино. :012:

Потребителски аватар
Varbona
El Presidente
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Varbona » Сря 31 мар 2010 16:28

извинете за черния хумор, но човек го кръщават родителите, а никнейма си избира сам ...

Потребителски аватар
groznika
Автомобил: Bora 1.8T
Двигател: AUM

Мнениеот groznika » Сря 31 мар 2010 17:17

Не знам човек, но може би е по-добре ако наистина си със здравословен проблем с който според властите не трябва да се шофира... За твое и за всеобщо добро да слезеш от колата.

Потребителски аватар
icoico
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот icoico » Сря 31 мар 2010 17:38

Що за болест са ти открили на опашката пред КАТ :shock

Потребителски аватар
vaskoto1
майстор Падна ли ми!
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vaskoto1 » Сря 31 мар 2010 19:28

няква полова, боли ги к*ра за него... mhihi

Потребителски аватар
неодачник
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот неодачник » Сря 31 мар 2010 19:34

не имам еднокринно заболяване , което не никаква пречка за шофиране. имам колеги които са международни шофьори и минават хиляди км. :roll:

Потребителски аватар
неодачник
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот неодачник » Сря 31 мар 2010 19:40

по точно става въпрос за това че по някакъв начин съм влязал компа на кат, като инвалид и те се хващат за това. има много инвалиди които нямат крайник , но въпреки това си карат и то много добре,придвижват се протези и патерици, не мисля че аз съм по опасен за движенито от колкото тях :roll:

stanev11
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот stanev11 » Сря 31 мар 2010 21:31

имаш 6 месеца гратисен период за книжката,щом ти е изтекла преди да почнат да издават новите документи.
Друг е въпроса ако са ти я взели,което не разбирам в написаното.

Потребителски аватар
неодачник
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот неодачник » Чет 01 апр 2010 14:59

книжката не ми е взета , но от казват да я заверят . т.е.ст след 3 месеца вече ще е не :обичам ви валидна. в болницата примат записвания вече за септемри .през това време аз какво ще правя ,, не мога да работя , скакво ще се издържам, в тая крииза къде да търся друга работа . трудностите които мии създава скапаната държава , кой и как ще ми ги платии , акато добавим и униженито на което съм подложен,, наистина се замиислям дали да напусна страната завинаги. болно и тъжно мии е не само заради книжката , а затова че се чуствам като човек второ качество.мразя държавата. :banghead: :обичам ви

Потребителски аватар
vw_golf_4_tdi
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот vw_golf_4_tdi » Чет 01 апр 2010 15:33

неодачник написа:книжката не ми е взета , но от казват да я заверят . т.е.ст след 3 месеца вече ще е не :обичам ви валидна. в болницата примат записвания вече за септемри .през това време аз какво ще правя ,, не мога да работя , скакво ще се издържам, в тая крииза къде да търся друга работа . трудностите които мии създава скапаната държава , кой и как ще ми ги платии , акато добавим и униженито на което съм подложен,, наистина се замиислям дали да напусна страната завинаги. болно и тъжно мии е не само заради книжката , а затова че се чуствам като човек второ качество.мразя държавата. :banghead: :обичам ви

запиши се в друга болница, в друг град ако трябва.

Потребителски аватар
неодачник
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот неодачник » Чет 01 апр 2010 16:04

vw_golf_4_tdi написа:
неодачник написа:книжката не ми е взета , но от казват да я заверят . т.е.ст след 3 месеца вече ще е не :обичам ви валидна. в болницата примат записвания вече за септемри .през това време аз какво ще правя ,, не мога да работя , скакво ще се издържам, в тая крииза къде да търся друга работа . трудностите които мии създава скапаната държава , кой и как ще ми ги платии , акато добавим и униженито на което съм подложен,, наистина се замиислям дали да напусна страната завинаги. болно и тъжно мии е не само заради книжката , а затова че се чуствам като човек второ качество.мразя държавата. :banghead: :обичам ви

запиши се в друга болница, в друг град ако трябва.

ми за цяла южна българия е в пловдив къде другаде , за северна не знам кой град е , но предполагам че и там ще е същото , нали ви казвам българска работа :roll:

Потребителски аватар
velinsl
Автомобил: B3 ---B4
Двигател: ABS --- 1Z

Мнениеот velinsl » Чет 01 апр 2010 18:55

Не става ли с медицинско от личния лекар?

Потребителски аватар
неодачник
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот неодачник » Чет 01 апр 2010 19:37

не не го признават , даже е заверено от болница, трябало да е от транспортна болница, все едно там лекарите са други , но това е положението.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”