за ключ

Техническа и сервизна информация за Passat
Потребителски аватар
buci1971
Автомобил:
Двигател:

за ключ

Мнениеот buci1971 » Пет 02 апр 2010 14:39

много ви моля колеги трябва ми спешна помощ исках да си почистя маркуча до дроселовата клапа а и нея колкото мога но при сглобяването на маркуча се отчупи дебелият маркуч който излиза някаде отдолу и не го и виждам от къде та голяма беля ли е или това е за мръсните газове и не е толкова важен а трябва довечера да пътувам ужас голям а няма и майстори по това време а и не смея да запаля колата аз съм от софия моля помогнете на вас разчитам забравих да спомена че матара е ADR 1.8I 20V 125k

Последна промяна от buci1971 на Нед 10 апр 2011 15:26, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
buci1971
Автомобил:
Двигател:

Re: евентуален проблем с дросел пасат в5

Мнениеот buci1971 » Пет 02 апр 2010 16:56

buci1971 написа:много ви моля колеги трябва ми спешна помощ исках да си почистя маркуча до дроселовата клапа а и нея колкото мога но при сглобяването на маркуча се отчупи дебелият маркуч който излиза някаде отдолу и не го и виждам от къде та голяма беля ли е или това е за мръсните газове и не е толкова важен а трябва довечера да пътувам ужас голям а няма и майстори по това време а и не смея да запаля колата аз съм от софия моля помогнете на вас разчитам забравих да спомена че матара е ADR 1.8I 20V 125k

ей сташни помагачи сте добре че се обадих на стефан и иво с сервиза в красна поляна та ми помогнаха е благодаря че поне ми прочетохте проблема въпреки че никой не пожела да ми отговори

Потребителски аватар
The_Machine
Автомобил:
Двигател:

Re: евентуален проблем с дросел пасат в5 проблем решен

Мнениеот The_Machine » Пет 02 апр 2010 17:29

Прочетох след като бяхме говорили по телефона :)

Потребителски аватар
buci1971
Автомобил:
Двигател:

Re: евентуален проблем с дросел пасат в5 проблем решен

Мнениеот buci1971 » Пет 02 апр 2010 17:38

buci1971 написа:много ви моля колеги трябва ми спешна помощ исках да си почистя маркуча до дроселовата клапа а и нея колкото мога но при сглобяването на маркуча се отчупи дебелият маркуч който излиза някаде отдолу и не го и виждам от къде та голяма беля ли е или това е за мръсните газове и не е толкова важен а трябва довечера да пътувам ужас голям а няма и майстори по това време а и не смея да запаля колата аз съм от софия моля помогнете на вас разчитам забравих да спомена че матара е ADR 1.8I 20V 125k

отново специални благодарности към Мachine

Върни се в “Passat”