drago_doikov написа:Темата е много стара.
АЗ СЪМ същия проблем,Питането ми е дали някой знае дали в Бургас има някои читав майстор които да ги прави тези неща и колко ще струва.
А и от каде и колко парички е този чип На Бразел с поставянето.
ivan_8604 написа:Претрисането спря след като прекодирах на автомат,но сега не може да върви както трябва и придърпва на втора.Ако с решаването на 1 проблем си навличаме друг то какъв е смисъла.Въпроса ми е ако върна на ръчни скорости и сложа чип ще спре ли претрисането.Някой може ли да ми каже.Моля който е решил проблема нека да ме посъветва,защото тази история е много досадна.
meen написа:Колеги да ви кажа че и аз съм с ахф,с чип от брезел,пак дъвче.даже брезел ми прави 2-ри чип,който оправя проблема но започна да придърпва на около 1500-1600 оборота. та дави кажа че и с чип не се оправят нещата както трябва. също искам да ви кажа че на автоматик въобще не мърда и работи равномерно,така и карам но ми набива грешка че няма автоматични скорости.
тук във този форум има хора които знаят как се оправя проблема но не казват защото имат сервизи и изкарват пари с това,
Върни се в “Дизелови агрегати”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 58 госта