Пасатора не иска да работи на бензин и проблем със стъклото

Техническа и сервизна информация за Passat
jorja
Автомобил:
Двигател:

Пасатора не иска да работи на бензин и проблем със стъклото

Мнениеот jorja » Съб 03 апр 2010 17:17

Здравейте,

Имам пасат 90 година б3 и от известно време насам не иска да пали и да върви на бензин . Наскоро патувах от София за Варна с него и при превключване на няколко пъте копчето за газ и за бензин взема че захапа бензина и карах 100-ина км на бензин. След което спрях на една бензиностанция изгасих двигателя и всичко с бензина беше до там . Неможах да я подкарам повече .
Интересното е че сега когато работи на газ и превключа отново на бензин захапва леко и спира.. незнам това дали е бензинова помпа на 100% . Някой да е имал подобен проблем ??

Другото което ми се случи е ,че дясното стъкло пропадна . Смисал свалям го но след това немога да го затворя . Явно механизма вътре е издал багажа . Въпроса ми е дали има смисал да го отвора и да се ровичкам или какво да правя ? а самото отваряне на вратата сложно ли е ?

Благодаря предварително

stanev11
Автомобил:
Двигател:

Re: Пасатора не иска да работи на бензин и проблем със стъклото

Мнениеот stanev11 » Съб 03 апр 2010 21:13

какъв мотор е пасата,какви са механизмите на стъклата,ел стъкла ли са,ръчни ли са?

kvk
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Пасатора не иска да работи на бензин и проблем със стъклото

Мнениеот kvk » Нед 04 апр 2010 13:34

За стъклото
вероятно са ти изронени горните зъби на полумесеца /зъбното колело на машинката/ оня ден го смених, смяната изобщо не е трудна само да си намериш една машинка предварително и да спазваш viewtopic.php?t=91738
всичко е с ключ 10 и кръстата отверка пригови си и гресчица да си смазиш машинката

Върни се в “Passat”