Силистра - архив
Re: Силистра - локални сбирки
ако си раздадеш още утре идваме на хижа в ветрен пале бегуната и сме там за 10 минути
- trunner
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Състоя се малка, случайна среща на някои, който се знаем от по-отдавна. Нямаше как да се обадим на останалите ни съграждани или пък да публикуваме в темата, за което се извиняваме на тези които не бяха. Но пък това си беше само пиене на кафе и разкази коя кола как е оцеляла през зимата, с какви поражения се е оказала след купищата неприятни ситуации и т.н. Искам да кажа, че не беше типична среща, с подредби на коли, снимки и т.н., така, че на колегите които не са дошли мога да кажа, че нищо не са изтървали.
Оставам с надеждата, че когато се позатопли хубаво, всичко стане красиво и зелено ще направим една истинска среща!
Оставам с надеждата, че когато се позатопли хубаво, всичко стане красиво и зелено ще направим една истинска среща!
- julien
- Автомобил:
- Двигател:
И аз съм от Силистра колеги 

- ShoGo_GTI
- Автомобил: 18Т 2002 VW GOLF GTI EXCLUSIVE
- Двигател: AUQ 180
- Контакти:
Здравейте колеги, пускам ви един линк към нашата тема с който ви отправяме покана
viewtopic.php?f=4&t=86522&start=15

viewtopic.php?f=4&t=86522&start=15
- trunner
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Благодаря за поканата!
Едва ли някой ще си направи труда да дойде до Добрич! Ние тук не може се съберем, та камо ли при вас на гости! И все пак благодаря отново и ако има някой мераклия да идем до Добрич - аз съм навит! И без това всеки ден съм на пътя за там!
Едва ли някой ще си направи труда да дойде до Добрич! Ние тук не може се съберем, та камо ли при вас на гости! И все пак благодаря отново и ако има някой мераклия да идем до Добрич - аз съм навит! И без това всеки ден съм на пътя за там!
- Golf_Diesel_
- Автомобил: Vw Golf 5 TDI
- Двигател: BMM
Аз съм навит, но не е сигурно.Дано да не изкочи някоя непредвидена работа, за това да не обещавам от сега. 

-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
А колко му е да се разходим до Добрич
мен малко ме е срам с моя трактор но карай нали обещавате да не ми се смеете много
а за сбирка, че кажете бе хора само да не е тази седмица, че се правя на учен у РусИ
мен малко ме е срам с моя трактор но карай нали обещавате да не ми се смеете много
а за сбирка, че кажете бе хора само да не е тази седмица, че се правя на учен у РусИ

- Golf_Diesel_
Значи още един навит за Добрич.Тук ако направим ще сме 3-4 най-много според мене, за това нека го оставим за друг път. 

-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
аде да видим и прогнозата за времето според братята казаци може и да завали дъждец 
Така последната информация от мен на 17-ти съм на изпит в Руси така, че кажете какво решавате на 18-ти най-вероятно съм свободен
как ще се ходи всеки с колата или ще има колеги които да се жертват за останалите

Така последната информация от мен на 17-ти съм на изпит в Руси така, че кажете какво решавате на 18-ти най-вероятно съм свободен
как ще се ходи всеки с колата или ще има колеги които да се жертват за останалите

- Golf_Diesel_
Аз щъ съм с чепела и ще взема едно момче с мене.Колкото повече коли, толкова по-добре.Амаа всеки си решава.
Аз предлагам 9:15-20 да се съберем на чешмата на 8ми пост и да тръгнем от там, защото в 11:00 трябва да сме в Добрич. Като пристигнем ще се обадя на колегата Lov4o от Добрич да ни придружи до мястото където ще се съберем.
Аз предлагам 9:15-20 да се съберем на чешмата на 8ми пост и да тръгнем от там, защото в 11:00 трябва да сме в Добрич. Като пристигнем ще се обадя на колегата Lov4o от Добрич да ни придружи до мястото където ще се съберем.
- Golf_Diesel_
Колегите от Добрич отлагат събирането за другата неделя, тоест 25 април. Който ще идва от Силистра мястото и часа на тръгване си остават.
- vaso18
- T.N.T.
- Автомобил:
- Двигател:
колеги моля обърнете внимание на това viewtopic.php?f=4&t=191093
-
- Автомобил: vw mk2 Candy Blue
- Двигател:
Някой от вас ще ходи ли на Крушуна?
-
- Автомобил: vw mk2 Candy Blue
- Двигател:
kokobraiz написа:Някой от вас ще ходи ли на Крушуна?
Верно ли никой няма да идва?
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аз поне не в събота съм ангажиран
а в неделя
може да се наложи да смъквам броня, че яко съм го играл снегорин зимъска
наесен направо ще си сложа една предна навестна система и едно гребло

а в неделя

наесен направо ще си сложа една предна навестна система и едно гребло