Оправих проблема с redirect-а след пост/едит/уатева...
Ако има още проблеми казвайте ТУК.
ISRalien написа:Ако искаш се оплачи на еко.
rosy написа:ISRalien написа:Ако искаш се оплачи на еко.
Защо аз да им се оплаквамОчевидно че Еко нещо са объркали с банера, кажете им го вие
ISRalien написа:rosy написа:ISRalien написа:Ако искаш се оплачи на еко.
Защо аз да им се оплаквамОчевидно че Еко нещо са объркали с банера, кажете им го вие
Проблема си е техен, а ти ако се чудиш къде да си чешеш пръстите не го прави в тази тема.
heimdal написа:... Написах го стига чоплихте...
По същество мисля, че това реално касае членска зона а не оф-топик.
Най-лесно е да се пише, по-трудно е да станеш член на клуба. А не виждам да се правят усилия в тази насокаПомислете и върху това.
Чудомир написа:heimdal написа:... Написах го стига чоплихте...
По същество мисля, че това реално касае членска зона а не оф-топик.
Най-лесно е да се пише, по-трудно е да станеш член на клуба. А не виждам да се правят усилия в тази насокаПомислете и върху това.
Здравей колега,
имах една определена идея, заради която почнах да питам...от която клубът може би щеше да спести някой лев. Както и да е, явно форумната машина е по-тайна от рецептата на кока-кола, и вие сте готови да запазите тайните на цената на горепосочения лев...
След като смятате, че ще се оправите и сами - няма проблеми, парите са си ваши, меракът също.
1. Със "стига чоплихте" и подобни обаче желанието на човека да помогне са изпарява много бързо....
2. Амо заради форумната машина не виждам смисъл да стана член на клуба
...Помисли върху това
Със здраве и за мен EOD,
Ч.
Dead man написа:Колега Чудомир,и аз не съм член,но бих дал пари за нова форумна машина.
За мен не е важно дали си член или не,важното е като се решил да помагаш да го правиш...
Независимо дали ще е благотворителна акция или нещо друго.
heimdal написа:Най-лесно е да се пише, по-трудно е да станеш член на клуба. А не виждам да се правят усилия в тази насока Помислете и върху това
Чудомир написа:заради форумната машина не виждам смисъл да стана член на клуба
heimdal написа:Идеи много - пари йок. Хората с идеите за хардуера да им се даде сметката да преведат
по една известна сума, по възможност в зелен цвят
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 17 госта