Откраднати автомобили.

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
UltraNord
Автомобил:
Двигател:

Re: Откраднати автомобили.

Мнениеот UltraNord » Чет 01 апр 2010 14:57

Кара се със същия номер :shock :shock :shock Саше ти направо ми даде шах с пешката. Още сега ще звънна няколко телефона да задействам връзки с ушевите. Дано да я намерят... цел курбан ще дигна после.

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Чет 01 апр 2010 20:25

И аз мисля,че скоро го мярках този номер по дружба.Звъни им обезателно :wink:

Последна промяна от LILO&STICH на Пет 02 апр 2010 20:45, променено общо 1 път.

KirilGeorgiev
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот KirilGeorgiev » Чет 01 апр 2010 20:37

Вие сериозно ли си мислите че колата си се кара с номерата с които е открадната преди един месец?

Петре
Автомобил: Golf II
Двигател:

Мнениеот Петре » Пет 02 апр 2010 6:44

Аз сериозно съм виждал колата на баща ми да се кара от дама,със същите номера,след като е обявена за издирване :!:
Фалшиво пълномощно му се казва

Потребителски аватар
Dead man
Автомобил: Hyundai Sonata 2007
Двигател: 2.0 16V 145HP
Контакти:

Мнениеот Dead man » Пет 02 апр 2010 14:20

KirilGeorgiev написа:Вие сериозно ли си мислите че колата си се кара с номерата с които е открадната преди един месец?

Да със същите се кара... :deal

Поясних малко по-нагоре че колата май не е открадната,ама кой да чете... :012:

KirilGeorgiev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот KirilGeorgiev » Пет 02 апр 2010 19:30

Аз хубаво прочетох ама след теб човека каза че колата си е открадната.Не е зле да се изясни този въпрос за да не бере някой ядове.Виждам колата изваждам водача викам полиция и о изненада колата си е негова а аз им обяснявам че във форума пише че е открадната mhihi mhihi

Потребителски аватар
koko_GTI
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот koko_GTI » Съб 03 апр 2010 6:58

прав е колегата KirilGeorgiev , трябва да се има информация и за намерените коли . не е правилно да пуска тема за откраднати МПС, а после да не се подава обратна информация за НАМЕРЕНО МПС

Потребителски аватар
my heart iS iCe
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот my heart iS iCe » Съб 03 апр 2010 7:12

koko_GTI написа:прав е колегата KirilGeorgiev , трябва да се има информация и за намерените коли . не е правилно да пуска тема за откраднати МПС, а после да не се подава обратна информация за НАМЕРЕНО МПС

Трябва да се направи така че , без доказателста да неможе всеки да побликува че колата му е открадната, ще дам пример. Намирам кола от интернета пускам я и казвам че е моя и са я откраднали. Някой колега от форума докато си яде баничката и си пие бозата на някой спирка, вижда колата, и отива и сфаля шофьора от колата и му казва че е крадена, става бой идва полиция и става мазало... По добре модераторите, да събират данните и тогава да разрешават побликацийте..

Потребителски аватар
enigma79
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот enigma79 » Съб 03 апр 2010 14:19

IceHeart написа:
koko_GTI написа:прав е колегата KirilGeorgiev , трябва да се има информация и за намерените коли . не е правилно да пуска тема за откраднати МПС, а после да не се подава обратна информация за НАМЕРЕНО МПС

Трябва да се направи така че , без доказателста да неможе всеки да побликува че колата му е открадната, ще дам пример. Намирам кола от интернета пускам я и казвам че е моя и са я откраднали. Някой колега от форума докато си яде баничката и си пие бозата на някой спирка, вижда колата, и отива и сфаля шофьора от колата и му казва че е крадена, става бой идва полиция и става мазало... По добре модераторите, да събират данните и тогава да разрешават побликацийте..

То направо vwclub police да се създаде mhihi ,малко трудно ще стане тази работа и пак ще опира до каквото му каже собственика.

Потребителски аватар
vasstop
Гадфадъ'
Гадфадъ'
Автомобил: Golf 2 syncro
Двигател: 1P 1990
Контакти:

Мнениеот vasstop » Нед 04 апр 2010 19:28

IceHeart написа:Трябва да се направи така че , без доказателста да неможе всеки да побликува че колата му е открадната, ще дам пример. Намирам кола от интернета пускам я и казвам че е моя и са я откраднали. Някой колега от форума докато си яде баничката и си пие бозата на някой спирка, вижда колата, и отива и сфаля шофьора от колата и му казва че е крадена, става бой идва полиция и става мазало... По добре модераторите, да събират данните и тогава да разрешават побликацийте..

Въпреки, че администраторите и модераторите на този форум ще се опитат да премахнат или да променят възможно най-бързо всеки материал, носещ вреда, невъзможно е да бъдат прегледани всички съобщения. Вие разбирате, че всички съобщения на тези форуми изразяват личното мнение на съответните им автори, а не на администраторите, модераторите или уебмастъра (като изключим съобщенията, пуснати от тези хора), и следователно те не носят никаква отговорност.

Приемате се да не пишете никакъв груб, неприличен, вулгарен, заплашителен, сексуално-ориентиран или всякакъв друг материал, който нарушава законите. Такова поведение може да доведе до моменталното и постоянното ви изгонване от форумите (както и уведомяването на вашия доставчик). IP адресите, от които са направени всички съобщения се записват и могат да бъдат използвани в такива случаи. Приемате, че уебмастъра, администратора и модераторите на този форум имат правото да премахват, променят или заключват всяка тема по всяко време, ако намерят за уместно. Като потребител одобрявате записването на всяка информация, която въведете, във база данни. Въпреки, че тази информация няма да бъде предоставяна на трети страни без вашето одобрение, уебмастъра, администратора и модераторите на този форум не могат да бъдат отговорни за всякакви хакерски атаки, които могат да доведат до разкриване на данните.

Избирайки Съгласен съм... Вие приемате горепосочените условия

Потребителски аватар
AmW
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот AmW » Пон 05 апр 2010 13:35

Аз предлагам да се изчисти темата, и да се махне въпросната кола, докато някой не каже крадена ли е, или не.

Потребителски аватар
Madlen
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Madlen » Пон 05 апр 2010 17:36

Здравейте Колеги,
На 03.04.10г. Изчезна колата на мои приятели от къщата им във Варна, кв. Галата.
Колата е ГОЛФ 4, рег.No В 8882 РХ , графитено сив, дизел, автоматик!
0885/656539 Николай

Потребителски аватар
UltraNord
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот UltraNord » Вто 06 апр 2010 0:55

AmW написа:Аз предлагам да се изчисти темата, и да се махне въпросната кола, докато някой не каже крадена ли е, или не.

Е колко пъти да го кажа :012: ... АЗ съм собственика на въпросният Голф, по всички документи колата е моя :deal , от Ноември 2009 колата е открадната от Младост 1а, до момента ни вест ни кост от нея(освен от бдителни колеги) и ВСЕ ОЩЕ е открадната, но от тъпото родно мвр неискат да си мръднат малкия пръст.

Поясних малко по-нагоре че колата май не е открадната,ама кой да чете...

Саше, какво точно имаш в предвид, че нещо немога да загрея?

nokog
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nokog » Пон 12 апр 2010 21:58

Здравейте колеги,
Да Ви разкажа набързо за моя случай.
Преди месец и половина баща ми обяви Полото за продажба и дойде един омайник даде му 300лв взе колата и му обеща на 10- ти април да му даде останалите 900лв. Кажете какво да правя (, че ми дойде до гуша от мошенници и наивници). Пари естествено още няма, да я обявявам ли за крадена. За утре ми е обещал последно ,че ще даде парите- ама нещо не ми се вярва. Какво следва от тук нататък.Аз не съм шофьорка.Ако някой има време и желание молбата ми е да ми каже как да се измъкна от тази ситуация.

Благодаря
death

Потребителски аватар
Rad3v
Автомобил: Vw Golf 4 TDI
Двигател: ARL 2000g
Контакти:

Мнениеот Rad3v » Вто 13 апр 2010 1:15

Ако големия талон е във Вас спокойно може да я обявите за крадена и да дадете координати на дадения "копувач" и Милицията да отиде да я вземе :)

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”