Bordiur написа:Вчера на магистрала направо останах вцепенен.![]()
Изпреварвам си аз в най - лява лената и отзад некъв ми присветка. Естествено след като си изпреваря щях да се прибера в дясната лента и да го пусна.
Изпреварих си дядото и тръгвам да се прибирам в дясно та да пусна така напористия пич.
Докато се прибирам забелязва, че отдясно ми е застанал въпросния пич който беше изпреварил дядото през авариината лента, и целеустремено иска да се навре у мене.
Разминаьме се на косъм.
Естетвено го усвирках едно хубаво.
И с жената си коментираме какви кретени има по пътищата, когато гледам на задната му седалка си поскачат 2 деца и умират от кеф какво невероятно нещо е напрали татко им.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Altec написа:Та като се разговорихме за идиоти.. преди час и нещо на 1вата отсечка на Ф. Нансен до НДК спираме незнайно защо цялата колона.. Отпред пред мен Астра Г тъмно синя и си седя сега ... чакам си и по едно време тоя с астрата бие задна и само докато си преместя ръката от горната част на волана до клаксона , вече ме беше надънил. Излезе погледна си колата / видя , че и няма нищо / вика -ама тя такова тя назад тръгна.. Аз го питам - Добре де тя тръгна, ти защо не спря ? .. той се шмугна в колата и отпраши .. а аз оставам със вдлъбната решетка / или по-точно маската отдоло под решетката / . Даже не се извини...
Altec написа:Та като се разговорихме за идиоти.. преди час и нещо на 1вата отсечка на Ф. Нансен до НДК спираме незнайно защо цялата колона.. Отпред пред мен Астра Г тъмно синя и си седя сега ... чакам си и по едно време тоя с астрата бие задна и само докато си преместя ръката от горната част на волана до клаксона , вече ме беше надънил. Излезе погледна си колата / видя , че и няма нищо / вика -ама тя такова тя назад тръгна.. Аз го питам - Добре де тя тръгна, ти защо не спря ? .. той се шмугна в колата и отпраши .. а аз оставам със вдлъбната решетка / или по-точно маската отдоло под решетката / . Даже не се извини...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 59 госта