проблем с палене венто 1,6 абу
-
- Автомобил:
- Двигател:
проблем с палене венто 1,6 абу
колеги от една седмица на сам имам малък проблем с колата като завартя ключа да запали върти а неще да запали а след 2/3 опит пали.днеска пак дадох на контакт и се вслушах в бензиновата помпа ама не я чух,пробвах 3 пъти да запаля но не мина номера вечерта пробвах пак и тогава си запали от 1-вия път.дайте решение моля
- Vento
- Автомобил: Vento+Golf 2+Golf 3
- Двигател: ABS+ABF+ABV
Re: проблем с палене венто 1,6 абу
Може да е от много неща, но както го описваш - май бензиновата помпа си заминава. При мен беше така преди години - ту палеше, ту не палеше (и тогава не жужеше помпата). Просто и се износват четките и/или контакторите на ротора и върти само когато попадне на по-малко износена част.
Ако ти се занимава - свали помпата и подай 12 волта няколко пъти, ако не всеки път върти, значи е това.
Ако ти се занимава - свали помпата и подай 12 волта няколко пъти, ако не всеки път върти, значи е това.
-
- Автомобил:
- Двигател:
смени горивен филтьр 

-
- Автомобил:
- Двигател:
филтъра съм го сменял скоро,така че не е от него а и не слагам къвто и да е бензин,почна да ме съмнява да не е релето на помпата или клемореда.утре ще пробвам да сменя релето не е скъпо.а колкото до помпата сам е сменял преди около година и половина а уж е немска не е менте.дайте и други предложения не изключвам и тя да е но все пак е нова още.преди гаснеше в движение но това мисля че беше от комутатора.сега дали може да е от датчика на хол,но пък не е в движение.чакам отговори и решения
- neron-besniq
- Автомобил:
- Двигател:
реле 30 ,днес открих,че и аз имам проблеми от него,щах да сменям Хол датчика бадева 

-
- Автомобил:
- Двигател:
мерси колега ще пробвам с релето и аз дано да е от него това ли е релето за бензиновата помпа
-
- Автомобил:
- Двигател:
абе ти убаво каза реле 30 ама каде се намира щото долу при бушоните нямам такова реле туко що го проверих
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”