Здравейте,колеги!Требва да сменям амортисьорите на Полото-6N1 97г. 1.9 Д АЕФ мотор!Колата летото се кара със 175/70/13,а зимата със 165/70/13 гуми!Мисла за некви по-твърди амотрисьори с пружини,но в същото време не искам Полото да клека много и не ми требват коилоувъри,за да не ми падат пломбите и да не права и без това рехавата предница всеки месец!Искам да не се лашка толкова при по-резка маневра с волана и ако мога да запаза максимално височината,щото 30-40мм надолу ми се струват мноооого...Парите,които съм предвивил за амортисьори с пружини са точно 400 български лева и ни стотинка повече(понеже гледах некъде ФК Аутомотив за 380-има ли некой отзиви и наблюдения за надеждността на въпросните?)!Очаквам предложения и благодарим предварително!
А в края на краищата бих се съгласил да клекне малко,но не повече от 30-40мм максимум,стига да са качествени и не толкова меки като обикновените!
E от тия некой има ли впечатления:
http://kz-tuning.com/store/index.php?pa ... t&Itemid=2 да не са некой Оптимал и да са боядисани и с лепенки...