На какви километри се сменят ролки и ремъци на ТДИ?

Печките са на мода. Дори и дизела да е по-скъп феновете му са много...
Потребителски аватар
murkata
Автомобил:
Двигател:

Re: На какви километри се сменят ролки и ремъци на ТДИ?

Мнениеот murkata » Вто 06 апр 2010 20:40

hobsy написа:Баси и ламарините само пари гълтат ама така е като искаме да се возим 8) Иначе колата я имам от година и 2 месеца и съм и навъртял малко над 25000км но след около 5000км май ще трябва да сменям тия ролки и ремъци.

Колега и аз съм със ALH ремаците,ролки,водна помпа ще ги сменям след 2000км,а по принцип в момента са на 58000км,тай като ми ги дават за смяна на 60к.
Намерил съм комплект оригинални на VW със кутията,сас щампи на частите по всичко си личи че наистина са ОРИГИНАЛ от чужбина за 210 лв и изобщо нямам намерение да давам пари на български кожудери дето немогат да ти дадат гаранция за стоката а иначе с надутите цени.

Ka6iKa
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: На какви километри се сменят ролки и ремъци на ТДИ?

Мнениеот Ka6iKa » Вто 06 апр 2010 21:06

Зачетох се и проверих за този мотор незнам какво ще си вземе колегата за 210 лева може би ремъка с паразитните ролки и водна помпа а за още толкова може и другите 2 ролки говориме за ИНА и ХЕПУ но ако иде в ЕВРО 07 може и филтри да вземе бонус за парите си.Затова после всички реват частите са менте да немислите че в Ауто+ или Елит или незнам още каде не продават същите ТОЯГИ нали производителя слага щампата по поръчка на клиента искаш ИНА имаш я но за тези бангии кои немец ще работи те за тях са извън гаранция и вече са скраб не им дреме.Така че карайте като жабарите масло и други се сменят ама друг път. :063: :063: :063:

Върни се в “Дизелови агрегати”