joro801 написа:Чка 1.9тди 110коня, няма градско, няма извънградско 5,5л на 100км
от темата Колко газ Ви харчат колите:
joro801 написа:Чка 1.9тди 110коня, няма градско, няма извънградско 5,5л на 100км
Продавам биг ксенон хид
shaquile написа:лети магнезиеви джанти 15''4х1000 6jЕТ35 бартер за ЕТ45–49
rosy написа:И аз съм виждал на анг., но не може всички смс да са ми ф..кю. Бг ми трябва:-)
paagrio написа:bbboiko2004 написа:Ще може ли 1 ламерски въпрос, на какъв принцип работи този лънч контрол >
лънч от английски
LUNCH
1. n обед (лек)
have, take LUNCН обядвам
2. v обядвам (on)
В автомобилната терминология представлява система която подготвя и затопля обяда в жабката
biol написа:ха смешници намерили с какво да се похвалят![]()
![]()
![]()
моя рекорд е по-сериозен
с 31 л газ минах цели (почти) 28км и притова извънградско
batesecko написа:Мой приятел продава следния автомобил: Golf 3 TDi, 90PS, 5 врати, произведен 1995 г., на реални 280.000 км. Колата е карана само в Австрия, предимно по магистрали. Има сервизна книжка, з........
hooligans написа:вържи куче под двигателя![]()
rosy написа:След като паркираш демонтираш предния капак, оставяш го на земята и постилваш отгоре нещо да не цапа котката, а и да и е мекичко
Bobi_S13 написа:сложете пинчер под капака! Само да няма и плъхове, че тогава
vaskoto1 написа:ти ли беше със синьото венто?
пасата ми е Б3, хаймана...![]()
![]()
а стоповете нямат нищо общо с оригиналните... има кило и половина диоди в тях... и половинка резистори...![]()
а колега nosex трябва да те нахлопатисат изотзадзе няколко пъти и почваш да мислиш по друг начин.
моите стопове казват СПРИ! а на светофара никой не те кара да се хипнотизираш в тях-гледай на друго място.
п.п. viewtopic.php?f=11&t=36955&hilit=%D1%81%D1%82%D0%BE%D0%BF%D0%BE%D0%B2%D0%B5&start=15
малко по надолу имам качени снимки на стоповете. тука още не са завършени-частта на калника е още с крушка-сега вече не е.
Бързият написа:Даскала™ написа:....
С Даскала миришем еднакво![]()
joromnt написа:Бързият написа:Даскала™ написа:....
С Даскала миришем еднакво![]()
Евала, нема да питам как я добивате тая еднаква миризма
Извадка от темата за "Любим мъжки аромат".
Bobi_S13 написа:vaskoto1 написа:1. това, акто го гледам ми прилича на яка точилка...golfer написа:Защото на мен ми прилича на пръчка.hooligans написа:...мен на съчка...vaskoto1 написа:...дръвче е отвсякъде...
то така като чета, по-добре колегата да отиде до гората да си събере инструменти
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 45 госта