Надхитри крадеца :)

Споделете опит за собственоръчно направени подобрения или ремонти на вашият Volkswagen или попитайте как да ги направите сами
Потребителски аватар
danielmihov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Надхитри крадеца :)

Мнениеот danielmihov » Пон 22 мар 2010 10:32

Сипи захар в резервоара heavy metal zork heavy metal zork :012: :063:

DarkOneBg
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DarkOneBg » Вто 23 мар 2010 2:31

MKII 1.6EZ написа:mhihi mhihi mhihi Има такъв мит,че на старата А8-ца като и скочиш на тавана вратите се отключват. Задействала се защитата при преобръщане. Тва са пълни глупости.

Ти недей ги разправя тея неща , че туко виж утре по сичките стари А8мици в българия един човек скача по покрива ... то на българима малко му трябва. :D:D
Иначе топчето не е гумено а повечето пъти е топка за тенис на КОРТ !!!
Идеята е да се долепи плътно до ключалката така че да направи вакуум. След това удряш силно с юмрук ( длан ) и се отваря.
Даже съм го виждал с очите си .

Потребителски аватар
Vladko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vladko » Вто 23 мар 2010 10:31

DarkOneBg написа:....Даже съм го виждал с очите си...

На каква кола си го виждал?

vasko01
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vasko01 » Вто 23 мар 2010 15:58

Vladko написа:

На сънчо на колата. mhihi mhihi mhihi :063: :063: :063:

Потребителски аватар
kakyra
Автомобил: VW Passat B5
Двигател: 1.6

Мнениеот kakyra » Вто 23 мар 2010 22:43

Тва съм го правил с топката и вакума на тия старите китайски катинари и трябва да блъскаш като откачен, щото не се знае на къде ще избие. На секретни брави и тн. никакъв начин да се получи, ама абсолютно никакъв. Виж схемата на секретен ключ, под какво напрежение държат прожинките самите палчета и тн. и ще разбереш защо е невъзможно.

Потребителски аватар
mafiacartel
Автомобил: VW Golf 2 GTI G65
Двигател: PG

Мнениеот mafiacartel » Вто 23 мар 2010 23:43

хахах много ме кефите колеги като ви се казва какви елементарни начини има ,а вие си мислите че е нереално :D

Потребителски аватар
vasilb
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vasilb » Сря 24 мар 2010 14:55

http://vbox7.com/play:aa4096c5&al=1&vid= , а и съм го виждал на живо на пасат В3 (моя)! :Mr Green Fun С едната ръка се държи топката и се натиска и завърта в посока отключване, а с другата се удря силно и става, но не става за крадене, защото ще се включи алармата! Джамбазите си имат други чалъми за отваряне - по-лесни и по-елегантни без странични ефекти (пищене на аларма)! Пружинките на иглите в патрона са тънки като косъм и не се изисква особена сила.

vasko01
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vasko01 » Сря 24 мар 2010 17:25

vasilb написа:http://vbox7.com/play:aa4096c5&al=1&vid= , а и съм го виждал на живо на пасат В3 (моя)! :Mr Green Fun С едната ръка се държи топката и се натиска и завърта в посока отключване, а с другата се удря силно и става, но не става за крадене, защото ще се включи алармата! Джамбазите си имат други чалъми за отваряне - по-лесни и по-елегантни без странични ефекти (пищене на аларма)! Пружинките на иглите в патрона са тънки като косъм и не се изисква особена сила.

:applause: :applause: Това клипче нищо не доказва ама нищооооооооооо.И как точно топката ще завърти патрона че нещо не ми е ясно mhihi това няма да стане та ако ще да се скъсате да го повтаряте.

П.С.Сега се сетих едно време Ганеца само с топки отваряше колите. :lol: :да: :oops: :wink:

djarov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот djarov » Сря 24 мар 2010 19:39

vasilb написа:http://vbox7.com/play:aa4096c5&al=1&vid= , а и съм го виждал на живо на пасат В3 (моя)! :Mr Green Fun С едната ръка се държи топката и се натиска и завърта в посока отключване, а с другата се удря силно и става, но не става за крадене, защото ще се включи алармата! Джамбазите си имат други чалъми за отваряне - по-лесни и по-елегантни без странични ефекти (пищене на аларма)! Пружинките на иглите в патрона са тънки като косъм и не се изисква особена сила.

Пич ти въобще наясно ли си какво говориш , първо на входа на патрона има капаче с пружинка второ около патрона има достатачно място тоя въздух да мине и да си замине трето тая глупост и да ставаше човек трябва ебати бързите ръце да има и четвърто егати налягането трябва да се създаде та да има шанс това да стане има и още причини ама айде.Пружинките може да са тънки ама не са уплътнени и ''мощната въздушна струя от топчето'' просто ще си излезе между тях.Както е писал колегата по горе с тая топка освен пердах човек нищо друго няма да постигне.

Потребителски аватар
vasilb
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vasilb » Чет 25 мар 2010 10:24

djarov написа:Пич ти въобще наясно ли си какво говориш , първо на входа на патрона има капаче с пружинка второ около патрона има достатачно място тоя въздух да мине и да си замине трето тая глупост и да ставаше човек трябва ебати бързите ръце да има и четвърто егати налягането трябва да се създаде та да има шанс това да стане има и още причини ама айде.Пружинките може да са тънки ама не са уплътнени и ''мощната въздушна струя от топчето'' просто ще си излезе между тях.Както е писал колегата по горе с тая топка освен пердах човек нищо друго няма да постигне.

Нямам намерение да се оправдавам или опровергавам - всеки си има мнение. Все пак да кажа нещо - капачето отпред няма никакво значение, защото това е въздух, а не ключ, който трябва да повдигне капачето, за да влезе; около патрона мястото не ни интересува, а вътре в него, който е сравнително плътно затворен, да не кажа капсулован; за да направиш каквото и да е извън нормалното се иска повишена сръчност и затова казах, че съм го видял, а не че го мога, въпреки че пробвах десетина пъти - не успях, а момчето е на "работа по специалността" в Германия, защото е патриот и не краде българско, и не може да ви го покаже; налягането се създава с удара върху топката и единственото място, от където излиза въздухът е отворчето към патрона. Казвам какво съм видял и не искам да убеждавам никого в каквото и да е! Има хиляди начини за отваряне на коли с какви ли не методи и ако някой е хвърлил око на някоя кола - ще я открадне и ще го оневинят! Скоро бях на дело за крадци, признали си, че са откраднали над 35 автомобила VW Golf ІІ и Transporter от 1998-2000 и в крайна сметка бяха оневинени поради липса на доказателства! Пазете си колите и Бог да ни е на помощ!

vasko01
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vasko01 » Чет 25 мар 2010 15:47

Отиде им хляба на ключарите mhihi :banghead: Аз спирам щото темата вече е на никъде.

bachest
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bachest » Съб 27 мар 2010 22:45

Преди все си мислих да си сложа едно блиндирано стъкло на шофьорската врата, да оставя малко пари, gsm-a, навигацията, т'ва-онова на седалката. Да заключа колата и да се скрия зад някой ъгъл. Направо ще се покъсам от смях да гледам как някой наркоман налага вратата и не може да счупи джама. :lol: ... ама нещо се отказах, като разбрах цената на стъклото. :horror:

И другата идея която съм намислил е, понеже се навъдиха много специалисти, дето все лягат под колите и режат кабели ... та съм решил да си прекарам сирената на алармата някъде долу около предната броня. Като клекни човек и погледни отдолу, да му се набива на очи. В момента в който и срежи кабела, пасата почва да върти на стартер. Естествено съм я оставил на първа предавка и колата почва да го гази. Малко крайно, но ...

... и другите ми идеи все са свързани с пускане на ток. mhihi

Потребителски аватар
jagler
Автомобил: PASSAT B-7 2 TDI
Двигател: CFFB-2014

Мнениеот jagler » Нед 28 мар 2010 18:15

Колега струва ли си да влизаш в затвора заради някакво си сд или там видео плеър...да го лежиш някой парцал с тези твоите драконовски мерки :?
Аз съм направил следното:след като ми счупиха ключалката слава богу се беше счупило и палчето и не са отворили,направих следното-набих в ключалките едни срязани ключове не са мои естественно ,но така направенни и изпилени че не си личи нищо.Когато ми се наложи да отключа с ключ ,което е много рядко, ако откаже централното на тях съм им пробил по една дупчица в края и с една малка кукичка си изваждам който искам.Кукичката се намира в дистанционното на алармата до батериите... :wink:И така поне не ми чупят ключалките и да си играя да пренареждам патрона 8) Повечето така правят ,чупят ти патрона с меча лапа.... :evil:
Отделно си имам скрито ключе за запалването :bowdown

DarkOneBg
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DarkOneBg » Пон 29 мар 2010 23:48

Vladko написа:

АМ някво сузуки беше , старо двуврато .

Потребителски аватар
ifidik
Автомобил: Corrado TDI 4x4
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ifidik » Вто 06 апр 2010 22:45

добре е да вземете да разглобите вратите от вътрешната страна и тогава да разсъждавате дали ще стане с каквато и да е топка :lol:

Върни се в “Направи си сам!”