Одавна не съм писъл по темата...имах малко проблеми със скоростите,но вече всичко е оправено и имам задна и 2-ра не хърка Вчера се заех да почистя всмукателните колектори,че бяха пълни с нагар и разни мизерии вътре.Сега станаха като нови,измих също и тялото дето е хванато от блока и излизат картерните газове(колко обезмаслител отидеее )ето малко снимки: Освен това вече не паля с ключ...изхвърил го,остана ми само дистанционното за алармата Вече имам старт бутон,който светва когато някоя врата се отвори,и остава да свети около 30 сек.писъл съм за него по подробно в една друга тема.Ето клипче как действа
Сандо евала - страхотно е станало с копчето. А и изобщо голфа е един път. Според мен ти си един от хората, които трябваше да бъдеш с колата си на феста, ама кой ме пита мен. Моля те разясни ми на лично подробно как става тази работа с бутона за палене. Очаквам с нетърпение ЛС от теб. Поздрави.
Да има едно скрито копче за моя сигурност и за рестарт става,да речем когато ми трябва само контакт за сваляне на джамовете Явно съм най голямия тъпак....да тръгна преди малко с отворен заден капак от гаража и да го одера подобаващо направо ме е яд да го гледам...пак ще играят шкурките и пастите...ако ли не и боя дори Относно феста,моного бих искал да ида но скоростите ме върнаха много на зад и нямах кешовица За националния събор съм 100% ако не се случи нещо фрапиращо
Последни снимки от преди малко,забравих да спомена,че махнах черното фолио от задните стъкла и задната щора,така много повече ми харесва и придоби по изчистен вид. Пробвахме го за колко вдига 100,като бяхме двама и към 40 кг.бас каса Преди с 14-ки и възд. филтър 13 сек.,днес със основно почистени колектори и без възд.филтър 12.5 сек. със 17-ки джанти с гуми 205/40 като за 75 магарета съм доволен
Екстра ти е колицата Сандо. Аз имах в напредвид не да дойдеш на феста, а колата ти да е вътре. Защото според мен там и е местенцето. П.П. Чакам отговор на питането дето ти зададох за копчето на ЛС. Поздрави.
madcap написа:Хубав е голфа, ама задните накрайници на гърнето нещо мноо стърчат, вземи ги резни малко, по добре ще е
Тоя месец,чакам зплатата и направо на боклука ги изхвърлям,че ме дразнат супер много А преди 2 часа ме спираха куките и се заядоха за номера..що бил в края? Запомнили са ме,щот Пазарджик е малък и ми казаха че друг път направо е спират от движение Преди малко си го "преместих"в средата и сега ми изглежда странно,но ще свикна