100градоса градско на 1.8ми
-
bosyt
- Автомобил:
- Двигател:
Re: 100градоса градско на 1.8ми
колеги термостата ми отваря на 87гр като пипам долния марку4 а перката се вклу4ва на 92гр?това е като е на място колата.а като е в движени в градско 100гр и перката вклу4ва на 98гр????дали е термостат???как да проверя термостата???
- Golf 3 Yahting GT
- Автомобил: VW GOLF III YACHTING GT VARIANT
- Двигател: AEK 1.6-74kW - 1996
[url]vladovelin[/url][url]Провери питата на радиатора да не е запушена от боклуци и въздуха да не може да минава през него.[/url]
Ако имаш възможност свали радиатора и го промий (продават специални препарати за промивка на радиатори), тази операция щети реши доста проблеми. Ако някога тази кола е карана с чешмяна вода, може да е затлачен от котлен камък.
Ако имаш възможност свали радиатора и го промий (продават специални препарати за промивка на радиатори), тази операция щети реши доста проблеми. Ако някога тази кола е карана с чешмяна вода, може да е затлачен от котлен камък.
- Speedy86
- Автомобил: Audi A4 1.8 20V
- Двигател: ADR 1996
Тремостат колега аз бях така и след смяната на термостата всичко заспа 

-
zdravko_jett
- Автомобил:
- Двигател:
сега се сещам че тройките имат щорички които се отварят при определена скорост и преминава през тях вздух,провери ги длаи се движат свободно пробвай на ръка,мисля че проблема няма да ев тях но все пак, термостата може да си го пробваш в тенджера с вода но ти трябва и един термометър да следиш температурата, защо не покараш малко без термостат сега е топло времето няма да имаш проблем със загряванетоbosyt написа:колеги термостата ми отваря на 87гр като пипам долния марку4 а перката се вклу4ва на 92гр?това е като е на място колата.а като е в движени в градско 100гр и перката вклу4ва на 98гр????дали е термостат???как да проверя термостата???
- golf3gtivr6
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил:
- Двигател:
Махни ги тенджери , фритюрници и тигани. Нека просто колата ти загрее на 90градуса.Излез на магистралата.Сега температурите са 20-тина градуса.Ако извън градско ти падне под 90градуса сменяш,няма какво да се чудиш.Най-лесния и безболезен начин.
П.П как така ще кара без термостат колега не го заблуждавай.Нали като загреят и 2-та кръга сещаш се какво ще стане. Те хората са го измислили. И не вярвам , че ще е трудност да го смени за 25лева (качествен).Стига с наще побългарявания , с най-добри чуства
П.П как така ще кара без термостат колега не го заблуждавай.Нали като загреят и 2-та кръга сещаш се какво ще стане. Те хората са го измислили. И не вярвам , че ще е трудност да го смени за 25лева (качествен).Стига с наще побългарявания , с най-добри чуства
-
zdravko_jett
- Автомобил:
- Двигател:
кажи ми какво ще стане като кара без термостат и като загрее 2та кръга нещо не се сещам колега обасни миgolf3gtivr6 написа:П.П как така ще кара без термостат колега не го заблуждавай.Нали като загреят и 2-та кръга сещаш се какво ще стане. Те хората са го измислили. И не вярвам , че ще е трудност да го смени за 25лева (качествен).Стига с наще побългарявания , с най-добри чуства
- golf3gtivr6
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил:
- Двигател:
След като достигне колата 97 градуса се отваря 2-ри кръг за да охлажда.А когато 2-та кръга постоянно са отворени има опасност или да не качи изобщо температура извън градско (говорим средна 90) и ще харчи малко повечко за друго не се сещам в момента
-
br1lata88
- Автомобил:
- Двигател:
golf3gtivr6 написа:След като достигне колата 97 градуса се отваря 2-ри кръг за да охлажда.А когато 2-та кръга постоянно са отворени има опасност или да не качи изобщо температура извън градско (говорим средна 90) и ще харчи малко повечко , или по някой байр може да прегрее
колега тва с прегреването е пълна глупост
свали ли термостата (ако всичко друго е иэправно ) при това време на ван ше почне да даржи 90 градско извън града 70 като се замисла времето днеска си беше хладно може и толкова да не вдигне ама в никакав случаи няма да прегрее
-
zdravko_jett
- Автомобил:
- Двигател:
колега почти сигурен съм че ще си вдигне градуси, и не съм казал постоянно да кара без термостат а само за проба да види как е,
колега не зам къде видя фритюрници и тигани,колегата питаше за начин как да си провери термостата не виждам какво лошо има в това с тенджерата,колегата е написал че скоро е сменял термостата сега пак ли?golf3gtivr6 написа:Махни ги тенджери , фритюрници и тигани.
да ама някой хора съм сигурен че работят и за под 20, а по тая логика с колко пари ще се набута смени това онова. не го приемай като заяжданеgolf3gtivr6 написа:да го смени за 25лева
-
bosyt
- Автомобил:
- Двигател:
колеги можели релето на перката дасе е прецакало???заштото като е на място колата и е запалена перката се вклу4ва на 92гр а като съм в движение я 4увам дасе вклу4ва на 98гр????съшто така мисе е слу4вало като огася колата и перката огасва???благодаря на колегата,zdravko_jett ,4е обсъдихме проблема по скаипа и мислим 4е е от релето????ако има други мнения пишете 

-
zdravko_jett
- Автомобил:
- Двигател:
не занм длаи може да е от релето но да не би да има омотано нещо по инсталацията колегата ми разказа нещо което е много учудващо когато му е запалена колата чистачките работят като ги пусне но пръскалките не, когато е в движение и пръсне с пръскалките работят,когато му работи на място колата загрява до 92градуса и се включва перката охлажда си до колкот си е нормално спира си и пак като вдигне 92пак си се включва. до тук добре когато тръгне градско каране температурата стига до 100градуса като тогава чува перката а на по ниска температуре на 92 не я чува въпреки че на 92 си се включва в спряло състояние, може някой да каже как така се слуша перкара и аз си слушам моита усеща се. много се учудвам от това от този пробелм на колегата
Последна промяна от zdravko_jett на Сря 07 апр 2010 21:54, променено общо 1 път.
- rokera671
- Автомобил:
- Двигател:
Значи и други мотори греят освен АБУ то??Извинявам се ,но нали 1,8 беше наи коравият?И изкам да кажа ,че не се заяждам ,но на всеки може да се случи.АБУ то ми е загрявало наизтина ,но никога до проблеми.
Извинявам се още веднъж ,но само изкам да кажа ,че никои не е застрахован.
Извинявам се още веднъж ,но само изкам да кажа ,че никои не е застрахован.
- arrougance
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Извинявам се, че ще ви разваля темата, ама малко по-грамотно пишете...Поздрави 
-
br1lata88
- Автомобил:
- Двигател:
bosyt написа:колеги можели релето на перката дасе е прецакало???заштото като е на място колата и е запалена перката се вклу4ва на 92гр а като съм в движение я 4увам дасе вклу4ва на 98гр????съшто така мисе е слу4вало като огася колата и перката огасва???благодаря на колегата,zdravko_jett ,4е обсъдихме проблема по скаипа и мислим 4е е от релето????ако има други мнения пишете
релето ти е най лесно голфове колкото щеш а от кога ти прави тоя проблем - примерно от както смени нещо или изведнъж може да има хлабава връэка като в стоповете когато почва да става дискотека натискаш спирачка светва мигач или пък четки един път потегли вентилеторе един не иска много са варянтите като вдигне 100 гр спираш вдигаш капака и гледаш
-
zdravko_jett
- Автомобил:
- Двигател:
не знам дали релето има нещо общо пръ 2те степени,знам че има реле което се включва когато е позагряла колата и работи около 10 15мин след като е изгасиш поне при мен е така, дали да не пробва пробно да прекара ново захранване до перката някой по запознат с инсталацията да се изкаже
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”