Актове, давности, закони - разяснения
- stefarata
- Автомобил: Ford S Max MK1
- Двигател: TDCI
Re: Актове, давности закони - разяснения
днес ми вдигнаха колата с паяк във велико търново. Дойдох на мястото още преди да са я откарали на там смрадливия им паркинг, и ми взеха 36 лв. Сега прочетох, че в стара загора ако на място си вземеш колата е 15 лв., иначе 30 от паркинга. Какви са цените в това търново поне да знам минали ли са ме или не.
Не намерих информация в темата какво става ако не платиш в срок (или изобщо) фиш?
- Dead man
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил: Hyundai Sonata 2007
- Двигател: 2.0 16V 145HP
- Контакти:
Hertz написа:Не намерих информация в темата какво става ако не платиш в срок (или изобщо) фиш?
Става на акт...

- kakyra
- Автомобил: VW Passat B5
- Двигател: 1.6
Aбе (не че искам да се заяждам) ама на вас, подаряват ли ви книжките или??? Инструкторите в носа ли са си бъркали докато сте карали. Не сте ли ходили на лекциите (аз лично не съм). Как може да не знае човек, че при неплатен фиш, той става на глоба 

- stefarata
- Автомобил: Ford S Max MK1
- Двигател: TDCI
Колеги, снощи на прибиране от велико търново към монтана на караулката при севлиево към 22:00 ме спряха най- ужасните куки които съм виждал. Рутинна проверка , " дай да видим заверен ли е стикера на пожарогасителя"
. И за капак -акт за винетка. Викам им щях да взема седмична на еко-то ама нямаше, те ми викат "тва сме го чували, заповядайте с нас в кабинката". Превъртях,що молби , ама не-некакъв пишлигар куката на 25-27г. викам му студент съм ала -бала, не и не "студент студент ама с кола пътуваот търново до монтана"
. На акта пише че замества синия талон за 30 дни. Ако не го заплатя дотогава какво става??

Ако те спрат за проверка ще ти напишат нов акт че караш с изтекъл акт.stefarata написа:На акта пише че замества синия талон за 30 дни. Ако не го заплатя дотогава какво става??
- vasstop
- Гадфадъ'
- Автомобил: Golf 2 syncro
- Двигател: 1P 1990
- Контакти:
Акт за винетка отпада 100% в съда.stefarata написа:Колеги, снощи на прибиране от велико търново към монтана на караулката при севлиево към 22:00 ме спряха най- ужасните куки които съм виждал. Рутинна проверка , " дай да видим заверен ли е стикера на пожарогасителя"![]()
![]()
. И за капак -акт за винетка. Викам им щях да взема седмична на еко-то ама нямаше, те ми викат "тва сме го чували, заповядайте с нас в кабинката". Превъртях,що молби , ама не-некакъв пишлигар куката на 25-27г. викам му студент съм ала -бала, не и не "студент студент ама с кола пътуваот търново до монтана"
![]()
. На акта пише че замества синия талон за 30 дни. Ако не го заплатя дотогава какво става??
Има тема тук във форума, прочети.
По кой точно член от ЗДвП са ти го написали

-
- Автомобил:
- Двигател:
maxpayne написа:Vask0 написа:Абе хора ,вчера на цариградско, близо до орлов мост мисля, че ме снимаха.Ограничението е 80, а аз май карах с 100.Какво може да ми е наказанието.Пари и точки ли?Въобще никога съм нямал , актове , наказания и някакви други глоби
Къде е тая камера, досега на цариградско имаше само една, при окръжна болница. На светофара на орлов мост има камери, ама те нямат радар
честито и мене ме боднаха 100 метра преди орлов мост на спускането със 95 или 100 а ограничението е !!!!! 50

Последна промяна от pepone на Нед 04 апр 2010 22:03, променено общо 2 пъти.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Здравейте, колеги извинявам се предварително ако съм пропуснал някъде да пише това което искам да попитам, но 44 страници към темата не са малко
. Та имам акт за 101 при максимално допустима скорост 50(тоест градско). Постановлението е 3 месеца лишаване, 250лв и 12 точки, все още се мъчат да ми го връчат
. Обжалвах, но загубих. Докато течеше обжалването си извадих нова книжка, защото добавих категория. Интересното е че имам талон за новата книжка, а гореспоменатият акт е на старата книжка и в КАТ ми е стария талон. след 20-на дена изтичат 6 месеца от излизането на съдебното решение. Няколко пъти са ме търсили господата от КАТ вкъщи, но аз живея в чужбина
. Та въпроса ми е какво ще стане, когато се прибера лятото и да кажем не си платя акта. Другото което ми се върти в главата е да си сменя българската книжка с холандска, защото живея в Холандия и имам право да го направя, но тогата нямам идея какво ще стане с този акт и да не вземат да ми приберат книжката и да стана Джони пешеходеца. Благодаря предварително за отговорите

- ChimeyJimmey
- Автомобил: торанага
- Двигател: AXQ
Пиша от КАТ-София.
Обработени са наказателни постановления до 09.03.2010 г.
Не можах да намеря по-подходяща тема, в която да дам тази информация...
Обработени са наказателни постановления до 09.03.2010 г.
Не можах да намеря по-подходяща тема, в която да дам тази информация...
- ABSOLUT
- Автомобил: Passat B4+B7+Golf Mk1+Mk2 Country
- Двигател: 1Z + CFGC + JB + 1P
- Контакти:
Не знам дали знаете, но вече НЕ се спира от движение (не се отнема знака за техн. преглед) на автомобили със затъмнени предни стъкла. Вместо това се пише акт на шофьора. Полицаите обаче не бяха съвсем сигурни какъв е акта, според тях бил само глоба, без точки.
Аз след сладка раздумка, правейки се на тъп и неразбрал, се разминах само с Фиш за неправилно престрояване за 20лв.
Аз след сладка раздумка, правейки се на тъп и неразбрал, се разминах само с Фиш за неправилно престрояване за 20лв.

- vw_golf_4_tdi
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
plamen_1607 написа:Здравейте, колеги извинявам се предварително ако съм пропуснал някъде да пише това което искам да попитам, но 44 страници към темата не са малко. Та имам акт за 101 при максимално допустима скорост 50(тоест градско). Постановлението е 3 месеца лишаване, 250лв и 12 точки, все още се мъчат да ми го връчат
![]()
![]()
. Обжалвах, но загубих. Докато течеше обжалването си извадих нова книжка, защото добавих категория. Интересното е че имам талон за новата книжка, а гореспоменатият акт е на старата книжка и в КАТ ми е стария талон. след 20-на дена изтичат 6 месеца от излизането на съдебното решение. Няколко пъти са ме търсили господата от КАТ вкъщи, но аз живея в чужбина
. Та въпроса ми е какво ще стане, когато се прибера лятото и да кажем не си платя акта. Другото което ми се върти в главата е да си сменя българската книжка с холандска, защото живея в Холандия и имам право да го направя, но тогата нямам идея какво ще стане с този акт и да не вземат да ми приберат книжката и да стана Джони пешеходеца. Благодаря предварително за отговорите
![]()
![]()
може да те задължат да си платиш на границата, ама за такива мижави суми може и да не те закачат.
- f1ka
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
И аз искам да питам нещо миналата вечер полицията дойде у нас да ми донесе 2 акт-а постановленията са излезнали и ми ги донесоха вкъщи от дата 23.02.2009 .... от кога започнаха да ги носят по домовете ? ? ? 

- vw_golf_4_tdi
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
f1ka написа:И аз искам да питам нещо миналата вечер полицията дойде у нас да ми донесе 2 акт-а постановленията са излезнали и ми ги донесоха вкъщи от дата 23.02.2009 .... от кога започнаха да ги носят по домовете ? ? ?
по закон ги носят по домовете. т'ва че ги мързи и не смогват е и причината да отнемат талоните и да ходиш в КАТ
Върни се в “ЗДвП, нарушения, глоби, обжалване”