Вече я вдигнах с 1 2 санта колата,че мн зор карането из варна,сложих временно тесния нож понеже широкия е сцепен на едно място трябва да го оправя и да му играя една боичка .Ето една снимка с по добро качество,динамото иска още малко сякаш,в събота ще го сваля да си поиграя още малко.
ахьхаьах не точно, понеже съм качил мигача на мястото на габарита с малки крушки и като махна оргиналните мигачи се получава неприятно бързо мигане.За това съм ги сложил там ако намеря такова съпротивление ще ги махна,но до сега не съм намерил за това си седи там.
За снимки нз кога,че още не съм корегирал точно височината... опира ми едната полуоска в рога и ще трябва да го наглася както му е реда,мн неприятни звуци се чуват снимки най-рано в сънота
за въпроса с мигача и гадното бъро мигане-отиваш в практикер и си купуваш лампи за лунички на 12волта окло 20-30 вата слагаш ги на мястото на безцокълните в фара и си идеален,пробвано е
За в момента няма да има нов мотор,понеже трябват куп работи.На този му се случи неприятно нещо почна да ми надува маркучите на водата и да я гори... за това реших да видгна главата.Вдигнах я днеска и видях,че едното бутало е издалбано в камерата и е прегрято,сега ще търся ново бутало и утре ще се проверява главата понеже има 4 пукнатини м/у клапаните.И евентуално ако е здрава ще се челоса и ще бъде готова за слагане.
Не колега не става знам!Имаше гориво цялата работа стана,преди 3/4 дена попаднах в задръстване и вигна над 100 градуса докато ида някаде да я пусна да охлади стана на 110 и от тогава почна да надува маркучите....Пък самия разпръсквач на дюзата се е прецакал от доста време...и се е получило неприятно съчетание с духната гарнитура и недостиг на гориво в този цилиндър.
А каква е причината да ти вдигне до 100гр? Термостат,помпа,недостиг на течност,пукнат маркуч? И какво общо има пикаещата дюза със прегряването? На баща ми буса по 1000км си е карал със спекла дюза докато я смени ,и никъкав проблем не е имал. Казвам го ,защото моята Хонда е първата бензинова кола в къщи.