100градоса градско на 1.8ми
-
zdravko_jett
- Автомобил:
- Двигател:
Re: 100градоса градско на 1.8ми
маи не му пие антифриз, като разговарях с него каза че е отстранил проблема с перката и пръскалките обаче пак си вдига тея 100градуса, попитах го от кога му е проблема каза че от около година когато е сменил радияторчето и термостата, сега пак забелязва че прозореца му е леко омазнен и намирисва леко на гадно не ми се вярва да е от консерванта, от сервиза са му казали че му е било запушено радияторчето
-
emo-gar
- Автомобил:
- Двигател:
Не го забърквайте с примери за мотор ABD,при него термостата е високо,докато на ABS е ниско-при помпата и няма как да остане на сухо.Ако се губи вода..да ,има вариант за глава,ако не-систематична проверка на тоци,термо-ключ на радиатор,термостат,помпа(идеята за обърнатия ремък-напълно реална).На извънградско перка не трябва(насрещната струя е по-яка).Имам една версия:може ли да е сменян радиатора-има няколко размера и на тоя мотор е един от големите(затри ми се ЕТКА-та,наизуст не помня).Онези "жалюзи" -вляво на перката ,играят особена роля при работа на вентилатора-ако са "окапали"-не очаквай добро охлаждане при вентилатор,за сметка на това ще хладнее на извънградско.Аз съм сменял 2 термостата-MEYLE и BEHR,и двата работят шантаво-не грее,ама сее температурата(80-90),отдавам го на "бавна"реакция на термоелемента,иначе вари ги,печи ги-на 87 тръгват
-
Ka6iKa
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
golf3gtivr6 написа:Зависи на колко ти отваря 2-рия кръг на водата.Има значение какъв е термостата.Моя отваря или на 95 или 97.На самия термостат отдолу на пръстена си пише на колко отваря.Какви датчици какви 5 лева
Абе бай х.й така е било когато двигателя и цялата охладителна система на автомобила е била в гаранция до 80-100хиляди никой нему дреме като е на 1000000колко ще е темперетурата или колко масло ще харчи

-
Ka6iKa
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Да някой колега каза че може да е спукана и главата но защо ли защото нее въртяла перката затова.
Но ако нова перка за 80-100лева тие проблем прави мотор за 300-900лева.

Но ако нова перка за 80-100лева тие проблем прави мотор за 300-900лева.

-
svetyooooo
- Автомобил:
- Двигател:
колега радиатора събира от 2 до 2,5л.
-
bosyt
- Автомобил:
- Двигател:
колеги неми из4езва антефриза маслото не мърда,забелязах 4е стаклото ми е мазно и ми мерише парното катого пусна?маисторитеми казаха 4е ште мерише временно,а отиде цяла година и пак мерише?можели да е от радиатор4ето на парното да сълзи?зимата неми беше супер парното,но пак си духаше топло.можели да е от радиатор4ето проблема???
-
Ka6iKa
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
svetyooooo написа:колега радиатора събира от 2 до 2,5л.
Това да нее ГАЗ 53 колега колко ли тогава е цялата система според теб 15литра.
-
bosyt
- Автомобил:
- Двигател:
колеги неми из4езва антефриза маслото не мърда,забелязах 4е стаклото ми е мазно и ми мерише парното катого пусна?маисторитеми казаха 4е ште мерише временно,а отиде цяла година и пак мерише?можели да е от радиатор4ето на парното да сълзи?зимата неми беше супер парното,но пак си духаше топло.можели да е от радиатор4ето проблема???
-
emo-gar
- Автомобил:
- Двигател:
И понеже се споменават обеми,системата съдържа не по-малко от 6 литра антифриз(или водица)-няколко пъти съм претакал ABS мотор.Щом не се губи,откъде е тая мазнотия по джама?Самия радиатор на парното е сериозен консуматаор на топлина(т.е.- охладител),винаги е включен в тъй-наречения "малък кръг" и неговата проходимост съществено влияе на темпер.режим.при нормална работа и двата му маркуча са топли
- DimoNN
- Автомобил:
- Двигател:
градоса?!?
ГРАДУС
ГРАДУС-
br1lata88
- Автомобил:
- Двигател:
DimoNN написа:градоса?!?![]()
![]()
ГРАДУС
абе колега да не сме в час по бългърски език и литература земи една книга и чети там няма провописни грешки
-
br1lata88
- Автомобил:
- Двигател:
попитах го от кога му е проблема каза че от около година когато е сменил радияторчето и термостата,
ми значи нещо тогава е объркано щом от тогава прави проблема
ас като смена гуми и почне да ми тресе волана не хода на преден мост а слагам други гуми
ми значи нещо тогава е объркано щом от тогава прави проблема
ас като смена гуми и почне да ми тресе волана не хода на преден мост а слагам други гуми
- petko5
- Автомобил: VW Golf 3
- Двигател: ААМ
br1lata88 написа:DimoNN написа:градоса?!?![]()
![]()
ГРАДУС
абе колега да не сме в час по бългърски език и литература земи една книга и чети там няма провописни грешки
Колега br1lata88:
1-во Научи се да пишеш
2-ро Относно градУсите можеш да прочетеш тук :
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%93%D1% ... 0%B8%D0%B9
3-то Като не си в час......просто си спести мненията...... и не вкарвай колегата в некакви филми.....
Бях на път да се разочаровам, че може да се оправи накрая тази кола, но щом е по-важно да се нападаме...
Хубаво е да се пише правилно и е хубаво грешките да се посочват на ЛС.
-
br1lata88
- Автомобил:
- Двигател:
petko5 написа:br1lata88 написа:DimoNN написа:градоса?!?![]()
![]()
ГРАДУС
Колега br1lata88:
1-во Научи се да пишеш![]()
2-ро Относно градУсите можеш да прочетеш тук :
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%93%D1% ... 0%B8%D0%B9
3-то Като не си в час......просто си спести мненията...... и не вкарвай колегата в некакви филми.....
щом си казал спирам с мненията ама филма си е доста реален
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”