Не само отсъствия, но и двойки, зебележки и още доста работи. Проверих прогнозата за времето - за 10.04.2010г. го дават за Самоков - облачно с кратък дъжд. Очакваната температура по това време /2 часа след обяд/ ще бъде около 11 градуса, като очаквам да е даже и малко по-топло. Колегите да го имат в напредвид това, въпреки че до тогава нещата могат да се променят доста от към метеорологична гледна точка. Поздрави.
Всички, които искат да пристигат. Дано и времето да е на наша страна, и дано до тогава да си стегна кочината, че вече взе да ми писва от разправии с нея. Часът на срещата за сега е 2 часа. Ние ще се организираме Самоковците, пък с колко коли ще дойдем ще видим - все пак е криза. Поздрави.
Такааа. Прибрахме се вече. Изкарах си екстра. Наказах и бях наказан, но заради това, че съм смотан. Времето беше на наша страна. Запознах се с готини хора и си прекарахме добре в Сапарева баня. Снимки няма - не сме снимали този път. П.П. Сервитьорката беше екстра. П.П2 - Вече отново съм без широк нож - едната полувина е изчезнала някъде по хубавите ни родни пътища. Поздрави.
Въпреки,че бяхме малко този път за разлика от предишната среща пак си изкарахме хубаво.Поговорихме си пихме кафенце всичко беше на ниво.Следващият път дай боже да е още по хубаво.
Здравко кофти работа това с ножа,ама нали си ги знаеме пътищата "прави и без дупки",Кире аз мислех да ти звънна ама реших че сигурно ше си зает с генерацията,до къде стигна направи ли я?