Много пуши AVF 131 кс.
-
KirilGeorgiev
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Много пуши AVF 131 кс.
Това със свалянето на главата ми се струва че няма как да ти помогне.Какво ще видите като я свалите?
- Andonov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Я вземи си свали колекторите и виж как са. Поне не губиш нищо и е доста по-лесно от главата.
Свалена е вече повдигачите са се окопали много и са за смяна. Но не знам дали от това е проблема най вероятно не е. сега ще свалиме клапаните. Може точно на тоя цилиндър да не отваря всмукателния клапан и да не тегли въздух или самия повдигач да прави мизерия. Мнения?
Яко язви по леглата на клапаните и по самите клапани а на въпросния цилиндър имаше нагар дори на горе по клапана беше станал като борче. При работа на място имаше някакво странно бумтене в ауспуха и не знам на какво се дължи това
До тук добре колата вече е сглобена. Нови повдигачи, гумички на клапаните и шлаифане леглата на клапаните. Но ми вдигна разхода на място седи на 1.4 на час да не би да трябва центровка да се направи на вала
- niks76
- VW експерт

- Автомобил:
- Двигател:
прави се синхронизация на колянов-разпределителен вал:трябва да е около 0градуса 
-
bega4kata
- Автомобил:
- Двигател:
и пря ли да пуши?
и наистина синхронизирахте ли валовете?
и наистина синхронизирахте ли валовете?
Но според мен на дали се е разместило нещо че да е нужно да се прави центровка на вала сменени са само повдигачи и фумички на клапаните и са паснати клапаните на ново
- niko_77
- Автомобил:
- Двигател:
Що не я видиш на vag-com за всеки случай, вместо да се чудиш. Мисля че на канал 4, четвъртото поле се гледаше. Изчезна ли вече досадното пушене?
Изчезна след толкова много ремнонти и гимнастики пушенето го няма утре ще я закача на ваг ком и ще видим дали трябва да се прави центровка
Сега да споделя колата спря да пуши но явно нещо не е на ред. показателите на дюзите на 13 ти канал на ваг кома не са ми както бяха преди ремонта. сега са на първи 3.00 на втори -2.99 на трети 2.99 и на четвътри -3.00 и не знам какво трябва да се направи най-вероятно центровка на PD зите. Въртяхме вала но нещо не става започва да пали по трудно като загрее
- ifidik
- Автомобил: Corrado TDI 4x4
- Двигател:
- Контакти:
е как на колко? при такива показания те са сложени за бройка
.вземете ги регулирайте.
Върни се в “Дизелови агрегати”