dobrin написа:Колега, сори за случката. Добре, че са успели да ги оправят.
Една питанка - там, където си паркирал - това улица ли е, паркинг, тротоар, част от градинка, алея?
Щото ако е някое от последните три, не се знае дали не е някой набеден малоумен защитник на правата на пешеходците ...

Такам ....По темата, аз бях пуснал абсолюто същата тема преди около 2 години, моето си е още колата от профила... Същия случай, зад нас спирам на едни и също място от 2 години и изведнъж ме викат наще и ми казват ...абе виж си колата...

И 4те гуми средно с гумаджията пребройхме 16 - 18 дупки...Едната беше с 24. Тънко шило и върха беше останал вътре... Разходих се аз през две коли един Мерцедес същото, после една Хонада и Шкода, 4 коли със същите дупки...
Теоретично от кварталните,чух че имало много 13-15годишни много дрогирани който ги вършили тия работи/за кеф

/ , другата версия е от луд комшия и т.н Също ми казаха за новата гумаджииница по-нагоре...
В крайна сметка - нищо не можахме да направиме защото повече не се случи нищо около нас... Иначе онзи с Мерца беше /и си е / мноо ЛУД...
ПП Разбирам те човек мноого добре даже, ама мойте не се залепиха...ма се тая..
ПП2 Ако ги набараш ...моляте ЛС.