помощ за кр- изгасна
- golf_mania_jambol
- Автомобил:
- Двигател:
помощ за кр- изгасна
колеги ако някои може помага,проблема е следния
както върви и изведнъж изгасва,не може да запали,като минат 5 минути пали , работи 1-2 минути и изгасва сама....
както върви и изведнъж изгасва,не може да запали,като минат 5 минути пали , работи 1-2 минути и изгасва сама....
- alex929
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: помощ за кр- изгасна
Провери ли бензиновия филтър? 

- golf_mania_jambol
- Автомобил:
- Двигател:
изгасва изведнъж направо като прекъсване на тоците се едно...но не не съм проверил бензиновия филтър.....
- maxps1975
- Автомобил: Golf 4
- Двигател: AZD 2002
Колега симптоми типично за датчик на Хол.Замери го.
- golf_mania_jambol
- Автомобил:
- Двигател:
колега мерси само ако знаех каде и как да го търся 4е този мотор о6те ми е мъгла,до сега имах 112 коня гти никви ядове съм нямал....
- sashobas
- Щастлив голфаджия
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Датчика на хол ти е в делкото но като ти изгасне си провери и бензиновите помпи че ми миреше на бензинова пампа този проблем.
- golf_mania_jambol
- Автомобил:
- Двигател:
sashobas написа:Датчика на хол ти е в делкото но като ти изгасне си провери и бензиновите помпи че ми миреше на бензинова пампа този проблем.
ще проверя но изгасва без да заглъхва такава,а изведнъж дано да не е от помпата.....
- alex929
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Помпата неиздъхва по този начин.
- golf_mania_jambol
- Автомобил:
- Двигател:
странното е ,защо след като стои 5 минути и пали и след минута изгасва...и така може цял ден
- PL 16v
- Автомобил:
- Двигател:
golf_mania_jambol написа:странното е ,защо след като стои 5 минути и пали и след минута изгасва...и така може цял ден
като изгасне извади кабела от бубината към делкото,закрепи го на колекторане хвърли лии искара датчика в делкото е...Хол

аз така,много се блъсках с ПЛ,отивам на дърпане до сервиза пробват го и работи,тръгвам и на другия ден пак на дърпане..,оставям и след известно време пали

- golf_mania_jambol
- Автомобил:
- Двигател:
PL 16v написа:golf_mania_jambol написа:странното е ,защо след като стои 5 минути и пали и след минута изгасва...и така може цял ден
като изгасне извади кабела от бубината към делкото,закрепи го на колекторане хвърли лии искара датчика в делкото е...Хол![]()
аз така,много се блъсках с ПЛ,отивам на дърпане до сервиза пробват го и работи,тръгвам и на другия ден пак на дърпане..,оставям и след известно време пали
ще го проверя ,значи ако изкара искра е от датчика на хол такали....
Може и бобината да бере душа нещо, или лош контакт някъде по жиците до нея. Пробвай с друга бобина от приятел.
Колега датчика е, аз имах абсолютно същия проблем. Излизай с 40лв и го сменявай. 
При мен се получи точно като при теб даже майстора ми дойде на крака замери го там нещо вади буксите пипа плюсове минуси и колата заработи, тръгна си и тъкмо да напусна от паркинга и загаснах пак.

При мен се получи точно като при теб даже майстора ми дойде на крака замери го там нещо вади буксите пипа плюсове минуси и колата заработи, тръгна си и тъкмо да напусна от паркинга и загаснах пак.

- PL 16v
- Автомобил:
- Двигател:
golf_mania_jambol написа:PL 16v написа:golf_mania_jambol написа:странното е ,защо след като стои 5 минути и пали и след минута изгасва...и така може цял ден
като изгасне извади кабела от бубината към делкото,закрепи го на колекторане хвърли лии искара датчика в делкото е...Хол![]()
ще го проверя ,значи ако изкара искра е от датчика на хол такали....
не трябва да изкара,малко на мене съм си обеснил

кабела си стои на бубината ,изваждаш края който влиза в капачката и него край на колектора,и въртиш на стартер,кабела да е допрян направо,ако в този момент не дава искра датчик е заминал
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”