+1Andonov написа:Сигурен съм, че мнозинството от форума са на това мнение.
пък ако някой натиска бутони по грешка, ще ги натиска ако ще и 100 да са предупрежденията
+1Andonov написа:Сигурен съм, че мнозинството от форума са на това мнение.
Sunny написа:Каквото и да се направи все ще се намерят недоволни.
Промяната е въведена за избягване на случайно маркиране. Не мисля, че допълнителното потвърждаване е такъв проблем, какъвто е невъзвратимото маркиране.
Windows задава много по-често въпроси за потвърждение, но се съмнявам някой от Вас да е писал на MS, искайки възможност за премахване.
Хайде моля Ви!
Andonov написа:Потребителите искат едно, а админите и модовете си правят друго.
Pichaga написа:а това мнение предложение ли е?
bobo7 написа:защо сте сложили валидация при маркирай като прочетени?
scuba написа:bobo7 написа:защо сте сложили валидация при маркирай като прочетени?
Тва е най-тъпото нещо което съм виждал. Само натискам разни бутони. Аз предлагам да се направи следната структура за "маркирай като прочетени":
маркирай като прочетени --> Сигурен ли си? --> Ама наистина ли си сигурен? --> Абсолютно сигурен? --> Мда... явно си сигурен --> Ама все пак може да пропуснеш нещо важно а? --> Аре бе. моляте де.. недей де..--> Аааа хубу. явно с теб не може да се излезе на глава --> Добре де, добре дееее.. маркирам де... стига си крещял
Syncro написа:Andonov написа:Аз също съм на мнение, че е излишно.
+1
LILO&STICH написа:scuba написа:bobo7 написа:защо сте сложили валидация при маркирай като прочетени?
Тва е най-тъпото нещо което съм виждал. Само натискам разни бутони. Аз предлагам да се направи следната структура за "маркирай като прочетени":
маркирай като прочетени --> Сигурен ли си? --> Ама наистина ли си сигурен? --> Абсолютно сигурен? --> Мда... явно си сигурен --> Ама все пак може да пропуснеш нещо важно а? --> Аре бе. моляте де.. недей де..--> Аааа хубу. явно с теб не може да се излезе на глава --> Добре де, добре дееее.. маркирам де... стига си крещял
и накрая да ти иска 3лв вход
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 29 госта