Масови кражби на радиа в София

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
Muncho
Автомобил:
Двигател:

Re: Масови кражби на радиа в София

Мнениеот Muncho » Нед 11 апр 2010 13:13

Blizzarder-VW написа:
Muncho написа:Къде около УНСС? Кои са тези улички?

Ами улицата която минава пред НСА и стига до УНСС, там са най-много напаркираните коли през деня и от 2та университета. там има един изоставен паркинг с някакъв форгон и улични кучета. Ей точно срещу този паркинг беше спряна последната разбита кола. аз не знам как да се пазим и да си взимаме панелите те като ти разбият колата и не намерят панел може да ти направят някоя другя мизерия по колата ...

Мерси за инфото.
Аз често ходя на тренировки в НСА и паркирам точна на тази улица. Ще имам едно на ум.

Потребителски аватар
Rad3v
Автомобил: Vw Golf 4 TDI
Двигател: ARL 2000g
Контакти:

Мнениеот Rad3v » Нед 11 апр 2010 17:37

Незнам колко е масово, но преди месец някъде ми разбиха 4 прозореца на колата за едно смотано Sony + мойта и на още 8-9 коли в цяла Варна на същата вечер и всичките по един и същ начин шофйорското стъкло задното (зад шофйора) + малкия + задния големия и то за 1 касетофон дето струва 100 лева, направо откачих като си видях колата и 1-вия момент си помислих, че някой ми прави мръсно, но като дойде полицая и каза "А не има още 8 9 коли разбити по същия начин" на мене ми простили и само Си-дито взели на другите и акумолаторите ужас направо от тогава си свалям панела и в къщи с мене :(

Потребителски аватар
cornkiller
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот cornkiller » Пон 12 апр 2010 10:12

Идентичен случай имаше със приятел от кв. Витоша, до зоопарка живее.Преди месец-два беше - на една улица 5 или 6 коли за една нощ(включително и неговата).На всички им липсваха акумулаторите и касетофоните и каквото още са си харесали от колите(дискове,очила,гъбичка за стъкла и др.),като на една Астра и бяха източили и бензина.Викали полиция и им казали,че е някава банда дето шетала из Дианабат,Витоша и Студентски и знаели за тях,но като гледам от оплакванията май само си знаят и нищо не правят ченгелите.....

timon_tg
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот timon_tg » Пон 12 апр 2010 10:33

хаха а на мен дрогичките ми бяха взели само панела...а касетофона не го бяха пипнали дори :)

Потребителски аватар
cornkiller
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот cornkiller » Пон 12 апр 2010 10:41

Късмет :да: , може би нещо ги е уплашило.....

Потребителски аватар
yoan4o
магистрален бандит
Автомобил: 2018 Arteon R 335 + 2017 e-Up
Двигател: Много газ и всичко ток

Мнениеот yoan4o » Пон 12 апр 2010 11:02

timon_tg написа:хаха а на мен дрогичките ми бяха взели само панела...а касетофона не го бяха пипнали дори :)

Хаха, еми то така е още по-зле, хем не можеш да си ползваш плеъра, хем не плащат застрахователите. mhihi

Потребителски аватар
Blizzarder-VW
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Blizzarder-VW » Пон 12 апр 2010 12:02

Колеги като казахте за тази банда която действала влючително и в студентски град се сетих нещо което също е доста странно. При случая на развития голф, за който писах по горе сега се сетих,че като дойдоха полицаите търсиха отпечатъци ... интересно а :?: 5 мин преди да доидат се опитах да отворя разбитата врата. Те идват слагат едни ръкавички и ... хоп проверяват същатата тази врата ... нееееее няма отпечатъци mhihi mhihi mhihi mhihi то не било трудно да си криминалист бе :mrgreen: А и още нещо: ние им казваме,че разбития патрон е под колата и те викат "добре, запали да видим работи ли " и си тръгнаха дори не го погледнаха патрона. Няма да навлизам в конспирации,че нарочно не искаха да открият нищо "полицаите" за мен просто си вършат немарливо, некадърно,неотговорно и престъпно работата ...

Потребителски аватар
neon
Автомобил: S3
Двигател: BAM

Мнениеот neon » Пон 12 апр 2010 12:41

bobocamaro написа:И решението какво е?Да си тръгваш от колата натоварен с бленди,халогени,лайстни,ножове,плейър?Жапката отворена да се вижда че няма панел и колата отключена-да преспят в нея и да дебнат да праснат друга кола.И кой малоумен лайнар би изкупил задница на касетофон без панела,е това винаги ме е вбесявало.Умре Мара със заложните къщи,а някой да се пробва да си пробута личната МП3ка без панел е така за ташак.Помогнете ми да разбера какво се случва със тези задници-без панелите.За части?Абсурд,никой вече не се занимава.Ако ме чете някой крадец и се подхилква да му изсъхнат мръсните ръчички.Заради тея изпълнения разкарах колата си от garage и я разкостих до тотална цигания.Сега имам вътре волан и педали-кандидат да ги свали?

Купуват ги хора на които са им откраднали касетофона, докато панела им е бил вкъщи. Отиваш на Горубляне и има вероятност да си купиш точно твоя касетофон дето снощи са ти го свили. За 50лв. щеш-нещеш ше си го вземеш, вместо да купуваш друг.

Потребителски аватар
evgenii74
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот evgenii74 » Пон 12 апр 2010 13:11

Колеги ако не се купуват крадените стоки , крадците ще намалеят като няма пазар :012: .Всички които купуват крадени вещи са виновни за съжаление :banghead: А гепачите заслужават :beat_butt2 :да:

Потребителски аватар
COOLENSKI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот COOLENSKI » Пон 12 апр 2010 14:08

Моята история звучи малко като виц...,но ...Държа си колата заключена в подземен гараж, разбиха 2 катинара и ключалка на бравата на вратата влязоха в гаража и с едно паве 2-3кг счупили предното стъкло. Гепиха ми некъв смотан елит мп3 (за 100 като нов) и ми измъкнаха задната кора барабар с 2 елепси, всичко общо за около 50кинта. И от там нататък разправии по маистори и полиции. Е тва е наглост.

Потребителски аватар
bobocamaro
R.I.P
Автомобил: Golf 3 GTI
Двигател: 2E

Мнениеот bobocamaro » Пон 12 апр 2010 17:03

neon написа:[Купуват ги хора на които са им откраднали касетофона, докато панела им е бил вкъщи. Отиваш на Горубляне .

От бяс не ми мина през главата този именно вариант.Значи джамбазчетата докато лъскат милионниците и така припечелват.А най-гадното е че дори да си го маркираш и докажеш че това е твоя плейър никоя кука няма да се вдигне с тебе да привика джамбаза и авера му и да се разплете веригата.
Наздраве :drunk с облак троен аз за утре съм спокоен.

velizar987
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот velizar987 » Пон 12 апр 2010 17:30

.

Последна промяна от velizar987 на Вто 18 сеп 2012 14:40, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Blizzarder-VW
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Blizzarder-VW » Пон 12 апр 2010 23:21

За колега над мен : Да това е мястото и на мен не ми се вярваше как е станало :roll: Докато стояхме там постоянно минаваха хора.. не ми е ясно хората ли не ни интересува като видим нещо нередно или тези просто са много добри. Тъпо ми, е че като ти откраднат така плеара и на никой не му се дават пари за нов и търси ... кажи речи неговия си :mrgreen: затова този бизнес върви ... друг е въпроса как да се предпазим аз още мисля варианти, но си знам,че нищо няма да измисля :lol:

brian80
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот brian80 » Вто 13 апр 2010 19:07

На мене от ми открадна два CD плеъра за около година. Нарочно ги бях купил NEO и ELITE за да не привличат вниманието. Втория даже го бях монтирал в жабката, но и той си отиде пред блока в Люлин. Остана ми един панел и утехата, че Джетата се отваря лесно и поне стъклата ми са здрави. След това направих конкурс сред приятели за най зле изглеждащ касетофон и сега съм с един стар BLAUPUNKT. Жалко е, но краде народа не си играе. Лошото е, че ако хванеш някой и го пребиеш после ще е изкарат тебе виновен. Спасението до някъде е да не купуваме крадени вещи както беше споменато и по-напред.

theultimate
Автомобил: Passat B7
Двигател: CFFB

Мнениеот theultimate » Вто 13 апр 2010 19:18

Спасението е да не се купуват касетофони втора ръка без документи...което едва ли ще стане скоро.

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”