Благодаря предварително

много мног не ми се струва за нормално това,поне при мен не е така със същия карбZlobomir написа:паля, двигателят реве някъде на 2000
сещам се за какво говориш ама щом след 20 30 секунди се нормализира свиркай си, при мен пък е обратно като запаля е на по ниски минат 15 тина секунди и се вдигат около 1400 и като загрее държи 700 800Zlobomir написа:Може да имам лоша представа, оборотомерът не е кич.Все едно съм натиснал газта на 1.5-2 сантиметра. Със сигурност обаче смукачът е много капризен спрямо нивото на антифриза, трябва да е в норма. Сега ще ходя да запиша едно аудио.
theultimate написа:Когато смукача ми работеШЕ като хората, палеше на 2000 оборота, след което в рамките на 10-15 секунди спадаха до 1200-1300 и след 2-3 минути каране ставаха на нормалните 900-1000.
theultimate написа:Когато смукача ми работеШЕ като хората, палеше на 2000 оборота, след което в рамките на 10-15 секунди спадаха до 1200-1300 и след 2-3 минути каране ставаха на нормалните 900-1000.
stefan4o написа:theultimate написа:Когато смукача ми работеШЕ като хората, палеше на 2000 оборота, след което в рамките на 10-15 секунди спадаха до 1200-1300 и след 2-3 минути каране ставаха на нормалните 900-1000.
Аз не съм с 2ЕЕ ама са подобни авт. им смукачи. Преди да запаля колата си активирам авт. смукач като натисна педала на газта до долу и отпусна плавно. Така педалът запъва до някакво положение, но не до крайно горе. След това паля колата и оборотите са около 2000, при мен не се връща сам, налага се след няколко секунди да го "ритна" (педала на газта), за да освободи някаква пружинка, която явно прави мизерия и оборотите си стават нормални къмто 1000. Това и на газ и на бензин, няма разлика, работи и при двете. Колегата Илиян (golfmk1) е с RP с 2е2, при него хавата е малко по-различна. Като запали педалът сам потъва малко надолу и държи по-високи обороти. Може и при мен да е проблемът, не знам, ако някой е светнат да каже. Аз си мисля, че нещо по механизма е побългарено или просто премахнато, за да е така при мен.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 41 госта