На много хора ни се иска, ама не ни стиска.

Получило се е страшно.
Speedy86 написа:Евала колега аз си мислех че само аз искам да развивам 1.6i,но явно има и други аз даже и тема съм пуснал- viewtopic.php?f=52&t=164308
fill написа:Смятах че някъде си дал към 3700 лева ремонт, според мен за тия пари по-добре да си беше купил VR6 двигател.
gtracing1 написа:Speedy86 написа:Евала колега аз си мислех че само аз искам да развивам 1.6i,но явно има и други аз даже и тема съм пуснал- viewtopic.php?f=52&t=164308
Колега, щом имаш мерак давай смело напред със желание всичко се постига, макар и по-някога бавно. Интересно ми е защо все трябва да се правят по големите мотори макар че и 1.6 се направи както трябва по нищо не им отстъпва.Пожелавам ти успех в начинанието
br1lata88 написа:fill написа:Смятах че някъде си дал към 3700 лева ремонт, според мен за тия пари по-добре да си беше купил VR6 двигател.
то това е цял абф заедно с купето
br1lata88 написа:То номера не е само да го вземеш тоя ABF некой бозав и щото и той требе да се по отвори за да живне че читав трудно ще намериш
абе незнам как е ама 3700 лв за 17 коня
br1lata88 написа:колега и ас сам с същия двигател и сам се засилил да го тунинговам ама ти ме отказа тотално прави са колегите дето казват че не си заслужава да се наливат пари в тоя мотор
br1lata88 написа:колега и ас сам с същия двигател и сам се засилил да го тунинговам ама ти ме отказа тотално прави са колегите дето казват че не си заслужава да се наливат пари в тоя мотор
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 113 госта