Двигателя на колата е от пасат,16клапанов 136 коня.Мисля да му сложа карборатори 4 броя от хонда цбр 954 кубика.Били помогнало за овиличаване на мошноста,и дали ште има някакав ефект. Всякакви савети са от полза благодаря.
абе става ама ще се вкараш в такъв филм че не е истина няма да е само карбове ще трябва и запалителната уредба да реправиш и малко в главата да оставиш някои лев за други неща ,вземи прочети малко литература по въпроса темата е доста дълга
Немога да помогна много по въпроса затова ще кажа това което съм виждал.На едно голфче с кр мотор му сложиха карбуратори от мотор обаче незнам какъв ,та нещо не се получи.По скоро двигателя се спъна от колкото да тръгне повече ,но може просто да не са били нагласени както трябва.На едно пежо 1.9 съм виждал двойни карбуратори от алфа и бензиновата помпа на инжекцията ги давеше.Предполагам че механична помпа ще свърши работа.Имам едно suzuki 400 и от доста време си мисля да му сложа карбураторите на колата и ми е доста интересно дали ще има ефект.
Колега не си губи времето и парите карбовете са ве4е в историята много ми е интересно как ще нагласиш то4но смесите на тези карбове и твоя мотор незнам дали си имаш на идея какъв зор ще прекараш и накрая нищо нима да стане