! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !
- kakyra
- Автомобил: VW Passat B5
- Двигател: 1.6
Re: ! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !
Аз пък, миналата седмица, карам и правя дясен завой, след него на 100м. има ляв и някакъв идеото подобен, спира в дясно да завие на ляво, седя си и си го гледам, мисля си как може да има толкова прост народ и по едно време БАМ, някъв ме тряска от зад. Добре че бях със служебна кола и тя има теглич, че нищо ми нячмаяе. Слизам и гледам тоя дет ме изтряска, седи хванал волана и гледа като насран. Питам го по най- човешкия начин "к'во стана бе" и чакам да ми каже нещо да го ушамаря, ама ония вика "НЕ ТЕ ВИДЯХ". Ай сиктир .... ма нищо, даде ми 20лв. да пия едно каве и си заминах 

fill написа:
Трябвало е да викнеш КАТ: причинил е ПТП и след това е избягал. Добър акт са щяли да му напишат
Фил.. аз съм отзад.. тоя ако реши да не си признае и каже , че аз съм го натресал.. хоп неспазване на дистанция.. ай влачи акта ..мен щяха да изкарат виновен. свидетели преки нямаше .. само тези зад мен които свиркаха видяха , че "нещо" стана и слязох от колата. Ама трябваше аз да го догоня да му бия наистина 2 шамара.. не да си трая, защото днеска така , утре така и накрая без кола ще остана заради говеда

-
- Автомобил: Passat B7
- Двигател: CFFB
Преди малко на един ляв завой от пряка към Ботевградко шосе, който нормалните шофьори зимат с 20-30 заради адските дупки, някакъв ненормалник се завъртя на абсолютно празен булевард на сух път. Спря на милиметри от тротоара напряко на пътя. По-интересното е че седя около 2 минути в тази поза без дори да слезе от колата след което отпраши с мръсна газ. В загадката се пита пиян ли беше, друсан ли беше или просто беше пълен бунак 

- ChimeyJimmey
- Автомобил: торанага
- Двигател: AXQ
theultimate написа:...
В загадката се пита пиян ли беше, друсан ли беше или просто беше пълен бунак
Или просто - с eБееМВе?

-
- Автомобил: Passat B7
- Двигател: CFFB
Там е работата че не беше типичния рацер с тюнинг. Беше най-обикновена очукана сиера.
- kakyra
Карам си служебната кола, карам си до някакъв симпатяга с фиатче, старичко раздрънкано и по едно време си викам, ай ще го мина, че ме претеснява кокло е залиохан горкия, и тръгвам да давам газ, карали сме сигорно 100метра един до друг, че аз не обичам да се правя на мъж и никога за никъде не "бързам", та тоя симпатяга както си погледнах надясно да няма някой от кръстовището БАТМАН, обръщам се за секунда и като си връщам погледа го гледам този индивид как буквално влиза в мен. Явно найстина не шофира а само върти волана и натиска педали. Набивам спирачки завивам на дясно качвам се на бордюра , минава ме обръща се и ми вика КВО ПРАВИШ БЕ. Настигнах го малко по надоло и както му беше отворен джама, един запален фас в колата. Кой и дава книжки на такива типове не ми е ясно.
-
- Автомобил: Golf Mk4
- Двигател: AGU
Подобна ситуация имах и аз - изпреварвам и онзи тип решава да мръдне в ляво. Там няма нито кръстовище, нито отбивка. Без мигач, без нищо. Аз на тротоара, спирачки и ... се спрях на сантиметри от едно дърво. Без поражения по колата, но доволно изплашен.
П.С. И преди някой да каже - ми къде изпреварваш - типа се движеше с 20-25 и то примерно 10тина секунди. И там точно където се получи това няма никаква маркировка - нито за забранено изпреварване, нито за разрешено такова.
П.С. И преди някой да каже - ми къде изпреварваш - типа се движеше с 20-25 и то примерно 10тина секунди. И там точно където се получи това няма никаква маркировка - нито за забранено изпреварване, нито за разрешено такова.
- kakyra
brum написа:П.С. И преди някой да каже - ми къде изпреварваш - типа се движеше с 20-25 и то примерно 10тина секунди. И там точно където се получи това няма никаква маркировка - нито за забранено изпреварване, нито за разрешено такова.
Няма кой какво да ти каже, защото по правилник, всяка лента в града е самосиндикална и можеш да изпреварваш и да се престрояваш, стига да спазваш закона за движение по пътищата (мигачи, отнемане на предимство и тн). Добре, че все със служебния мерцедес ми се случва това, че ако нещо такова ми се случи с голфчето, сигорно сърцето ще ми спре перманентно

- chinadracon
- Автомобил: VW Golf MK4
- Двигател: AKL 1999
- Контакти:
Днес сутринта на отиване към работа, минавам си по "Аксаков" като пешеходец, за щастие
и се заглеждам в едно Ауди А4ка, по-старичко, но беше с много хубави стопове HELLA Magic Colors - бели. Човека тръгва да завива наляво по "6-ти септември" и в един момент го чувам, че започва да свири с клаксона. Докато разбера какво става, виждам че едно новичко Cross Polo, оранжево с пловдивска регистрация и девойка вътре, се е засилило зверски на заден ход и тъй като явно шофьорът на Ауди-то изпадна в потрес като мен и нямаше какво да направи, последва зверски удар броня в броня, от който щастливо се изпотрошиха броните и на двете коли
Това всичко се развива в рамките на няколко секунди, направо като на филм. След което момата явно реши, че може вече да включи и на първа скорост и запраши, този път в правилната посока
Да се надяваме, че е спряла по-нататък или поне че колегата й е запомнил пълния номер. Имаше още няколко пешеходци на завоя, на които също като на мен им бяха увиснали ченетата. Така че, колеги, да ни пази Господ от идиоти, че не знаеш от къде ще ти дойде.... 

- Сашо Белята
- Автомобил:
- Двигател:
kakyra написа:Аз пък, миналата седмица, карам и правя дясен завой, след него на 100м. има ляв и някакъв идеото подобен, спира в дясно да завие на ляво, седя си и си го гледам, мисля си как може да има толкова прост народ и по едно време БАМ, някъв ме тряска от зад. Добре че бях със служебна кола и тя има теглич, че нищо ми нячмаяе. Слизам и гледам тоя дет ме изтряска, седи хванал волана и гледа като насран. Питам го по най- човешкия начин "к'во стана бе" и чакам да ми каже нещо да го ушамаря, ама ония вика "НЕ ТЕ ВИДЯХ". Ай сиктир .... ма нищо, даде ми 20лв. да пия едно каве и си заминах
Само по разказа ти и описанието почвам да си мисля че не си по далеч от ...." седя си и си го гледам, мисля си как може да има толкова прост народ " ...

- kakyra
Бай Семо написа:kakyra написа:Аз пък, миналата седмица, карам и правя дясен завой, след него на 100м. има ляв и някакъв идеото подобен, спира в дясно да завие на ляво, седя си и си го гледам, мисля си как може да има толкова прост народ и по едно време БАМ, някъв ме тряска от зад. Добре че бях със служебна кола и тя има теглич, че нищо ми нячмаяе. Слизам и гледам тоя дет ме изтряска, седи хванал волана и гледа като насран. Питам го по най- човешкия начин "к'во стана бе" и чакам да ми каже нещо да го ушамаря, ама ония вика "НЕ ТЕ ВИДЯХ". Ай сиктир .... ма нищо, даде ми 20лв. да пия едно каве и си заминах
Само по разказа ти и описанието почвам да си мисля че не си по далеч от ...." седя си и си го гледам, мисля си как може да има толкова прост народ " ...![]()
И защо искаш да ошамариш човека ами той ако е малко по умен след свадата ще си дръпне един добър адвокат, ще заведе дело срещу теб и тогава ти ще се насериш на съдебната скъмейка защото ще те ошамари закона
....
По сокойно с закони и тн. на мен не ми ги разтегляй за скамейки обвинения и тн. И какво като ме гледаш, да не съм карал някога с превишена скорост аз, или пък да не пускам пешеходци на пътеките, или кое ми гледаш не мога да разбера? Може би ми гледаш, че си казвам нещата както ги мисля, а не както искат хората да ги чуят. Миротворец

- Barboukov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
...
Последна промяна от Barboukov на Пон 03 май 2010 21:30, променено общо 1 път.
- dj_nako
- Автомобил: Golf 5 tsi
- Двигател: BMY 2007
Barboukov написа:Искам да извиня, ако с поведението си на пътя през изминалата седмица съм вкарал някой в стресова ситуация. В понеделник пътувах от Русе до Велико Търново и взех тези 110 км за 48 мин. Не се гордея с това, просто ми се наложи да стигна макимално бързо. Тъй като минах покрай много коли от любимата марка с много рисковани маневри и ако някой от тях е бил колега - поднасям своите извинения. Все пак на всеки поне веднъж му се налага на бъде малоумник. Не ми се обяснява какви са причините, просто нямаше как.
шшш алоо, не знам понеделник ли беше или петък на път за крушуна,НО ме изпревари в завой с идващ отсреща ТИР само и само за да ми пуснеш авариини и да ми покажеш че си от клуба. Верно бързаше тогава ама баш в завой да покажеш че си от клуба. Пък и аз те видях като се залепи след мен в село Волово и ти познах колата

- Barboukov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
То там разстоянието лъже (преди борово). Струва ти се, че завоя е близо, ама не е. Може да се реагира, споко 

- Сашо Белята
- Автомобил:
- Двигател:
Barboukov написа:То там разстоянието лъже (преди борово). Струва ти се, че завоя е близо, ама не е. Може да се реагира, споко
от такова споко свещите се изчерпиха, нз как караш ама внимай бе човек.Кав е тоя пример дет го даваш а имаш нямаш 20 - 25 години.Баси