Искам да ви попитам дали е възможно да се монтират метални лайсни за пасат б5.5 .... т.е. моя е без металните лайсни, даже обикновенните не са в цвета на купето ..... мисълта ми е дали трябва да се поръчат металните лайсни и съответно да се боядисат старите с цвета на купето или направо вървят комплект / металната лайсна заедно с пластмасовата / и също така има и един мигач или светоотразител под лайсните, тва май е само на американския вариянт ...... дали може да се намери и тук такъв P.S. Eвентуално колко ще излезе това удоволствие
Пробвай в UnitradeX, там не вярвам да ги няма, но ще ти отрежат главата.
Мисля, че вървят комплект, защото тези без металната лайсна нямат вдлъбнатина, в която да се монтират. Дано да ме разбра какво имам в предвид
Виждал съм такъв, само че В5, вероятно правен за американския пазар, защото и отпред и отзад местата за поставяне на регистрационните номера бяха с размери като за американските (по-восоки, но по-тясни). Та тая В5-ца имаше side-lights интегрирани в лайсната (такива като на снимката) на предната и на задната броня. Мно'о красиво стои. ETKA/ETOS обаче нямат и идея по въпроса.