В случая ще се съглася с колегите, които се оплакаха.
Бутонът "маркирай като прочетено" е достатъчен според мен.
За конструктивни предложения към админи и модове
- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: За конструктивни предложения към админи и модове
Едно нормално мнение е достатъчно, аз да се разбере мнението или предложението, което давате. Не е необходима ирония, сарказъм, подигравки, спам и всякакво друго нарушаване на правилата във форума.
Реално тази тема е нещо, което е добре да го има и в бъдеще, така че се осъзнайте малко. Ясно е, че този вариант не се харесва на много хора, ще се обсъди какво да се направи.
Реално тази тема е нещо, което е добре да го има и в бъдеще, така че се осъзнайте малко. Ясно е, че този вариант не се харесва на много хора, ще се обсъди какво да се направи.
ISRalien написа:Пак казвам - щом е направено това, сигурно има причина. Ако не можеш да разбереш това твърдение ще го перифразирам - Щом е направено това, значи хората са се оплакали от тоя му вид и са поискали точно тази промяна.
... а ти си тоя, който преценява, че едните хора с право се оплакват, а другите са назадничави и глупави?
- kacarov_dupnitsa
- Автомобил: Ауди А6
- Двигател:
- Контакти:
Поради зачестилите УЖ недоразумения ( измамами ) и т.н., предлагам след като двама души от форума сключат зделка за дадено нещо, и след като се изпраща с куриер, на пратката винаги да има Опция виж преди да платиш.
п.п. Смятам че, по този начин ше има повече доволни и по-малко недоволни колеги .
п.п. Смятам че, по този начин ше има повече доволни и по-малко недоволни колеги .
- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
kacarov_dupnitsa написа:Поради зачестилите УЖ недоразумения ( измамами ) и т.н., предлагам след като двама души от форума сключат зделка за дадено нещо, и след като се изпраща с куриер, на пратката винаги да има Опция виж преди да платиш.
че то купувача ако нема акъл да си го поиска , ние ли да му наливаме
- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
Един написа:ISRalien написа:Пак казвам - щом е направено това, сигурно има причина. Ако не можеш да разбереш това твърдение ще го перифразирам - Щом е направено това, значи хората са се оплакали от тоя му вид и са поискали точно тази промяна.
... а ти си тоя, който преценява, че едните хора с право се оплакват, а другите са назадничави и глупави?
Не, аз съм тоя, на който са му казали да го направи така. А ти кой си, че ми търсиш сметка защо съм го направил?
Последна промяна от Varbona на Сря 14 апр 2010 10:01, променено общо 1 път.
Причина: Смекчете тона и не ползвайте темата за чат, моля!
Причина: Смекчете тона и не ползвайте темата за чат, моля!
- group®
- Темерут
- Автомобил: Passat B8 Alltrack
- Двигател: DFCA
Това голяма драма стана
Не може ли да се направи, както преди да се маркират всички като прочетени, когато излезнеш от форума?
И това, ако може да се избира от профила ще са доволни всички
п.с. Преди я имаше тази тръпка да прочетеш всички теми, които са светнали червено.
А сега всичко ми е червено и я отворя една, две ... Вярно, че бях и ерген тогава

Не може ли да се направи, както преди да се маркират всички като прочетени, когато излезнеш от форума?
И това, ако може да се избира от профила ще са доволни всички

п.с. Преди я имаше тази тръпка да прочетеш всички теми, които са светнали червено.
А сега всичко ми е червено и я отворя една, две ... Вярно, че бях и ерген тогава

- mafiota_a4
- Автомобил: VW Passat B5
- Двигател: AFN 09.1998
Аз много искам отново да получавам известия когато има отговори в тема в която съм писал и аз.Преди беше много удобно.
- Ivailo
- Контакти:
group® написа:Това голяма драма стана![]()
И това, ако може да се избира от профила ще са доволни всички![]()
Принципно съм на мнението, че бъг няма да направя нарочно. Онова си беше чист бъг.
Ама ако има отметка в профила има логика и звучи добре.
Друг е въпроса колко често излизаш от "Излез [ group® ]"? Щото аз влезна ли един път, цъкам си отметката да ме помни и тва е...
- group®
- Темерут
- Автомобил: Passat B8 Alltrack
- Двигател: DFCA
Май не съм го написал, както трябва ...
Преди нямаше нужда да излизаш от профила си, а само да затвориш форума с все браузера и при повторно влизане всичко бе маркирано, като прочетено.
Кофти беше само, когато инцидентно затвориш, но се прежалваше.
А и затова писах да има опция да се включва и изключва.
Ако трябва да се излиза от профила е напълно безсмислено
Преди нямаше нужда да излизаш от профила си, а само да затвориш форума с все браузера и при повторно влизане всичко бе маркирано, като прочетено.

- Ivailo
- Контакти:
group® написа:Май не съм го написал, както трябва ...
Това със затварянето на браузъра е бъг, който не мога да разбера как са го постигнали... На тоя етап просто не мога да го измисля как ще стане...
П.П. сетих се... по-натам, само ме подсети..
- yoan4o
- магистрален бандит
- Автомобил: 2018 Arteon R 335 + 2017 e-Up
- Двигател: Много газ и всичко ток
kacarov_dupnitsa написа:Поради зачестилите УЖ недоразумения ( измамами ) и т.н., предлагам след като двама души от форума сключат зделка за дадено нещо, и след като се изпраща с куриер, на пратката винаги да има Опция виж преди да платиш.
Кацаров, извинявай Пич,
ама по-тъпо предложение не съм чувал.
Айде пробвай се да ме убедиш как точно ще стане това, което предлагаш!
Как да се контролира, или да се банват всички, които веднъж са пратили нещо без тая опция и без купувача да го е поискал.
mafiota_a4 написа:Аз много искам отново да получавам известия когато има отговори в тема в която съм писал и аз.Преди беше много удобно.
Не си чел достатъчно колега!
Има си причина да е така и някой ден, може би, отново ще се получават мейли.
- kakyra
- Автомобил: VW Passat B5
- Двигател: 1.6
Вчера гледах, тоест порових се и видях, че масово измамите отностно покупко- продажбата на разни работи се извършва от хора с по 1-2-3 поста, който са писали само в тяхния си пост. Няма ли начин, да се пускат обяви в Купува или Продава само от хора с над определен брой мнения. Гледам, по форуми, че има реитингов маркер на потребителите (Начинаещ, зарибяващ, постоянен, само във форума кисне.... и тн. и тн.) та според някаква такава рейтингова схема да се позволява да се пускат такива обяви? И мен замалко да ме метнат,за жалост куриера си го отнесе, но както и да е:)
- batmilko
- Автомобил: Opel Zafira
- Двигател: 1900 CDTI
- Контакти:
вземи почети малко из форумаkakyra написа:Вчера гледах, тоест порових се и видях, че масово измамите отностно покупко- продажбата на разни работи се извършва от хора с по 1-2-3 поста, който са писали само в тяхния си пост. Няма ли начин, да се пускат обяви в Купува или Продава само от хора с над определен брой мнения. Гледам, по форуми, че има реитингов маркер на потребителите (Начинаещ, зарибяващ, постоянен, само във форума кисне.... и тн. и тн.) та според някаква такава рейтингова схема да се позволява да се пускат такива обяви? И мен замалко да ме метнат,за жалост куриера си го отнесе, но както и да е:)

- yoan4o
- магистрален бандит
- Автомобил: 2018 Arteon R 335 + 2017 e-Up
- Двигател: Много газ и всичко ток
batmilko написа:вземи почети малко из форумаkakyra написа:Вчера гледах, тоест порових се и видях, че масово измамите отностно покупко- продажбата на разни работи се извършва от хора с по 1-2-3 поста, който са писали само в тяхния си пост. Няма ли начин, да се пускат обяви в Купува или Продава само от хора с над определен брой мнения. Гледам, по форуми, че има реитингов маркер на потребителите (Начинаещ, зарибяващ, постоянен, само във форума кисне.... и тн. и тн.) та според някаква такава рейтингова схема да се позволява да се пускат такива обяви? И мен замалко да ме метнат,за жалост куриера си го отнесе, но както и да е:)
....... и най-вече в тая тема на предните страници!