Кои летни гуми ?
- Малко_Направен
- Автомобил: Mercedes W203
- Двигател: 270 CDI
Re: Кои летни гуми ?
С 215/55R16 ще ти е по-комфортно,защото е по-висока гумата,както и по-широка естествено,но там разликата в цената не е малка.Вземай Дънлоп смело и няма да искаш да караш друга гума.
- lrlmodo
- Автомобил: Zafira OPC
- Двигател: Z20LET
Дънлоп 

- MK4
- Автомобил: Seat Leon
- Двигател: ARY 2003
Ако говориме за комфорт на возене, аз имам най-добри впечатления от Continental Sport Contact 2 и Sport Contact 3
А какво ще кажете за размер - 205/60/16 за Ауди А4? И някой има ли мнение за гумите Falken,че в чуждите сайтове има много добри отзиви?
- tdi fen
- Автомобил: Skoda Octavia 1U Renault Clio
- Двигател: TDI AGR
моят съвет е да си вземеш CONTINENTAL SPORT CONTACT 2 или CONTINENTAL PREMIUM CONTACT 2 добри гуми са аз си взех PREMIUM CONTACT с добра отстъпка ако те интересува пиши едно лс
Аз смело мога да дам глас за Юкохамата.C-drive е страхотна гума с предпазан борд,комфортна и много безшумна.Аз съм за нея и затова карам с нея.
Баща ми карше с Дънлоп,но правят адски много балони,иначе много добро сцепление и комфорт.
Нокиан-топят се като маргарин,зимните са много добри
Фалкън,Гудиър Ф1,Мишелин,Пирели,Марангони-
Баща ми карше с Дънлоп,но правят адски много балони,иначе много добро сцепление и комфорт.
Нокиан-топят се като маргарин,зимните са много добри
Фалкън,Гудиър Ф1,Мишелин,Пирели,Марангони-

Колеги, за да не отварям нова тема, да ви попитам - добре ли е размер 195/65/15 за летни гуми за Голф 4. Знам, че това е стандартния размер, но мислех да слагам 205/60/15 за лятото. Не съм състезател, а и колата не го позволява
, та си мисля, че няма да има кой знае каква разлика. Вие какво мислите?

Nokian Nokian z g2 205/55 R16 94W XL 149.70лв
Тва ти е гумата за тези пари. Мани го този 100 годишен модел на Dunlop.
Тва ти е гумата за тези пари. Мани го този 100 годишен модел на Dunlop.
- hitman0013
- Автомобил: GOLF 4
- Двигател:
YKS написа:Колеги, за да не отварям нова тема, да ви попитам - добре ли е размер 195/65/15 за летни гуми за Голф 4. Знам, че това е стандартния размер, но мислех да слагам 205/60/15 за лятото. Не съм състезател, а и колата не го позволява, та си мисля, че няма да има кой знае каква разлика. Вие какво мислите?
по хубавите ни пътища винаги залагам на високата гума за сметка на джантата.Виж ми профила и прецени устройва ли те височината на гумата
- hooligan_sk
- Модератор
- Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
- Двигател: EA113
YKS написа:Колеги, за да не отварям нова тема, да ви попитам - добре ли е размер 195/65/15 за летни гуми за Голф 4. Знам, че това е стандартния размер, но мислех да слагам 205/60/15 за лятото. Не съм състезател, а и колата не го позволява, та си мисля, че няма да има кой знае каква разлика. Вие какво мислите?
205/60/15 също ти се пада стандартен размер, но цената им е доста резлична. Например за 195/65/15 за 130лв/бр имаш избор в най-високия клас на всяка марка - бриджстоун, гудиър, каквото искаш. За 205/60/15 същите модели са по 170-180лв/бр. А ако искаш да пазиш колата, аз карам със зимни 205/65/15 на стандартните тенекии 6J такаче каквито и джанти да сложиш 15ки нямаш никакъв проблем и с този размер

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”