GOLF 4 TDI 90 коня с 6 скорости ?
- Soyer
- Автомобил:
- Двигател:
Re: GOLF 4 TDI 90 коня с 6 скорости ?
Oт обявата виждам "HI-life изпълнение" Oсвен 6-те скорости излезе и изпълнение за което поне аз не съм чувал. Highline по- ми се вярва да е.. на твое място ще бягам надалеч от такива псевдо-продавачи. Утре може да измислят и Хай-Скай
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
baklen написа:защото ставаше въпрос за бартер та затова но не е ясно още....
бегай,бегай бърже от тоя бартер

- Burner_inc
- Автомобил: Touran Kawasaki Versys 1000
- Двигател: BLS 2009
И кората на двигателя е от АХФ- за мен тази кола е пълен сбирщайн
- Cheater
- Автомобил:
- Двигател:
И с това "HI-life изпълнение"

AGR е мотора колеги стана ясно , 90 коня с чип и скорости слагани в италия , но май май се отказвам засега
иначе вървял като AJM - помпа дюза

- vaskog
- Автомобил: VW Golf IV
- Двигател: ASV
На мен ми прилича на АХФ - моя е същия!
-
- Автомобил:
- Двигател:
baklen написа:AGR е мотора колеги стана ясно , 90 коня с чип и скорости слагани в италия , но май май се отказвам засега![]()
Колега аз отдавна ти казах какав и е слу4ая на тази кола за6тото тук вав испания ги правят са6тите номера по авто ка6тите,купуват голф 90 коня за без пари после хварлят 1000 евро по него за скорости и 4ип4ета и го продават на 6000,7000евро все едно е 116 коня помпа дуза.и това е цялата схема за разварзване на ина4е непродаваемите коли за6тото тук 90 коня е такава.успех и внимаваи
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
gogovaseev написа:baklen написа:AGR е мотора колеги стана ясно , 90 коня с чип и скорости слагани в италия , но май май се отказвам засега![]()
Колега аз отдавна ти казах какав и е слу4ая на тази кола за6тото тук вав испания ги правят са6тите номера по авто ка6тите,купуват голф 90 коня за без пари после хварлят 1000 евро по него за скорости и 4ип4ета и го продават на 6000,7000евро все едно е 116 коня помпа дуза.и това е цялата схема за разварзване на ина4е непродаваемите коли за6тото тук 90 коня е такава.успех и внимаваи
Тия испанци ще трябва да са големи шарани щом с такъв бастун могат да ги хванат

-
- Автомобил:
- Двигател:
Stivi написа:gogovaseev написа:baklen написа:AGR е мотора колеги стана ясно , 90 коня с чип и скорости слагани в италия , но май май се отказвам засега![]()
Тия испанци ще трябва да са големи шарани щом с такъв бастун могат да ги хванатДа оставим настрана това че двигателите изглеждат различно но трябва и да си глух за да не различиш звука на PD от този на TDI даже без да вдигаш капака
Дам колега доста са невежи,тук никои не гледа ван6но състояние на колата и тем подобни,за6тото когато паркират винаги спират броня вав броня.миналата седмица си продадох голфа на един младок на 19 години зел книжка и си тарси кола доиде сви му едно краг4е видя джанти 18ки музика и ми каза 4е я зима даже и капака не отвори,за6тото и да го отвори тои идея си няма за какво става дума.така 4е разбира4ите сме само вав бг там вси4ко трябва да ни е на 6 за да купим някаква кола.

Аз пък днес гледах един Голф, който обаче е странен. 1,9ТДИ '99 г. 110 к.с и той 6 скорости.
Поразпитах и никой не е чувал за такъв двигател. Според вас случая същия ли е като този 90 к.с.? По талон пише 85kw. Има си помпа (не е помпа дюза). Бях му се навил, сега се разубеждавам???
Поразпитах и никой не е чувал за такъв двигател. Според вас случая същия ли е като този 90 к.с.? По талон пише 85kw. Има си помпа (не е помпа дюза). Бях му се навил, сега се разубеждавам???
-
- Автомобил:
- Двигател:
pojo написа:Аз пък днес гледах един Голф, който обаче е странен. 1,9ТДИ '99 г. 110 к.с и той 6 скорости.
Колега ако е 85кв зна4и е 115коня и те са сас 6 скорости,и мотора е помпа дуза,а на 110 коня е сас роторна помпа и 2та мотора имат доста големи разлики.наи добре снимаи мотора и го пусни тук да ти кажем дали е 115 или 110.успех
-
- Автомобил:
- Двигател:
pojo написа:Кода на мотора е AHF ако не се лъжа
AHF -110конски сили и не е помпа дюза и не е с 6-скорости
Ако не внимава човек може много да сгреши с покупката на кола правена в "час по трудово"!!! Очите на четери и доста разпитване преди да се дават пари. Аз също сам виждал много странни колици, коя с половин махагонов салон, коя 110к.с. с 6 скорости, коя 116к.с. а на километража пише 220! Варианти много, за всеки вкус по нещо!!!
Върни се в “Дизелови агрегати”