Колко ролки има 4ката?
-
golfmk1
- Low rider
- Автомобил: OLD
- Двигател: OTO
Re: Колко ролки има 4ката?
на ангренажа ли?
-
golfmk1
- Low rider
- Автомобил: OLD
- Двигател: OTO
има една ролка и един ремък
ролката ти на INA е около 80 лева а ремъка на GATES е около 50 лева 

- kickd0wn
- Автомобил:
- Двигател:
golfmk1 написа:има една ролка и един ремъкролката ти на INA е около 80 лева а ремъка на GATES е около 50 лева
А какво друго се сменя освен тях, че моите километри наближават? Ако може и с ориентировъчни цени ще е най-добре.
- Barboukov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Водна помпа задължително. Ангренажния ремък я върти и нея.
- golf_III_2e
- Автомобил:
- Двигател:
ako недава6 пари за труд водната помпа ако няма луфт и 6умове може и да не я сменя6.Колега между другото сега зимата заси4ал ли си я колко гори.Брат ми има а3 със съ6тия мотор и под 12 градско неможе да го свали.
- Barboukov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
golf_III_2e написа:ako недава6 пари за труд водната помпа ако няма луфт и 6умове може и да не я сменя6.Колега между другото сега зимата заси4ал ли си я колко гори.Брат ми има а3 със съ6тия мотор и под 12 градско неможе да го свали.
По твоята логика и ангренажния ремък може да не се сменя на 60к км ако няма закъсано.
Смяната при обслужване е въпрос на личен избор. Като не ти се дават 50 лв за ремък примерно, голяма е вероятността да дадеш доста повече да ремонтираш щетите нанесени от скъсването му. То ако помислиш малко, щом колата си работи, изобщо няма смисъл да се дават излишни пари за обслужване, нито за смяна на маслото. И после италиянците били мърди 

- golf_III_2e
- Автомобил:
- Двигател:
добре е разбира4и каде съм писал за ремък?Другото което е то4но този мотор НЕ удря клапани.
Разбирачите дето са писали в темата, не пускат тема че да питат колко ролки има еди си кой си двигател
Има една камара програми дето може да го видиш това, във всеки истински магазин за авточасти могат да ти кажат колко са.
Има една камара програми дето може да го видиш това, във всеки истински магазин за авточасти могат да ти кажат колко са.Re: Колко ролки има 4ката?
така е колега,във всеки магазин за авточасти могат да ми го кажат,но тогава какъв е смисълът на форума,нали сме тук да помага кой с каквото може.
- hitman0013
- Автомобил: GOLF 4
- Двигател:
интересно ми е откъде сте сигурни че не удря клапани.Ако наистина е така дайте някакво доказателство.
-
geban
- Автомобил:
- Двигател:
Много зависи хидравлика или не? Ангренажния ремък не върти водната помпа ! Ремъка на хидравликата отговаря за това! Извинявам се но поне при мен е така - Vw Golf 3 ABS 1.8mi 90hp
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”