Инфо за интернет таблет Archos 5

Компютри и интернет, аудио и видео, GSM, електроуреди и всяка друга техника, различна от автомобилната, обзавеждане
Потребителски аватар
Matematiks
Автомобил:
Двигател:

Инфо за интернет таблет Archos 5

Мнениеот Matematiks » Чет 15 апр 2010 9:30

здраввеите Колеги,
исках да ви попитам някой виждал ли е това нещо на живо?Интересува ме колко бързо браусва,как се отварят апликацийте-с каква скорост,как е екрана,вади ли добър звък на слушалки....е такива нещица

http://www.archos.bg/lang-bg/products/archos7.html

Благодаря ви.Огледъл съм се и искам малко повече инфо :roll:

Последна промяна от Matematiks на Чет 13 май 2010 10:12, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Matematiks
Автомобил:
Двигател:

Re: Инфо за интернет таблет Archos 7

Мнениеот Matematiks » Съб 17 апр 2010 20:35

колеги намерих представителя,и разгледах нещото.Седмицата е ужасна голяма и в никакъв случай не е покет mhihi -по скоро е за чанта
Обаче Аркос 5 андроид определено ми ареса мнного-5 инча джобен формат 160 гига хард,нет и сякакви глезотий.Определено е по добре отколкото да говориш по телефона от компютър.Ще се взима май :)

Потребителски аватар
Matematiks
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Matematiks » Чет 13 май 2010 8:57

Така,
нещата се развиха с приятен край и ще напиша млко вЧепетления защото виждам че адски малко инфо има за този продукт особенно в БГ.
Машинката я взех от Германия за скромната сума от 150 евро което сравнено с цената на представителя тук-799лв :screwy е меко казано повече от добра.
Спрях се на ето този модел Archos 5G http://www.archos.bg/lang-bg/products/archos5g.html заради слота за карта 3G.Единственият недостатък е сравнително малкото памет сравнена с другите модели-30ГБ но пък е по тънък поради неналичието на хард диск-доста по деликатен при такъв тип устройства.
Системата е Линукс и е ограничена,но има вариант да се качи Дуъл Боот хак и да се подкара Ангстрйом за да могат да се пишат апликаций под Линукс-но това е за напреднали Юзъри :oops:
Плейва всички видео и аудио формати.Навигира с опера достатъчно бързо има доста глезотийки и приставки.
Саунда е уникално добър.
Единственият недостатък засега е малкото живот на батерия когато стриймва радио онлайн и е усилен до дупка,иначе на MP3 формат с качена музика му дават 22 часа плей.

Недостатъка е че всички Плъг Ини се заплащат отделно,но пък за това има хакове все пак :да:
Има доста глезотийки към него за купуване.Камера за записване в движение доста малка и удобна.Приставка за дигитална телевизия.Док Станция за включване към телевизора с дистанционно към нея.Допълнителна ввъншна батерия.Стойка за кола сус ГПС вградена антена в нея.Приставка за FM радио с дистанционно към нея.

Потребителски аватар
ChimeyJimmey
Автомобил: торанага
Двигател: AXQ

Мнениеот ChimeyJimmey » Чет 13 май 2010 9:56

А бе, опитът ми показва, че не става тоя 7.
Оттървахме се почти моментално от тази чÈкийка, орязана като анадолски чеп... mhihi

Потребителски аватар
Matematiks
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Matematiks » Чет 13 май 2010 10:10

цената на уин супортед дивайс за тея размери е 600 доларес за нов и е бая по отухлен-далеч е от покет саиза.За Viliv S5 говоря

на мен ми требе да е покет,да има нет,да е плеър и да стриймва радио и да вади звук, и да не прилича на Лаптоп а на МП3 плеър заради бачкането ми-не дават и целия нет е Аксед Динайд :beat_butt2

с какво го заменихте?

Кога си го имал?Преди да пуснат Oупен сорс и дуал буута за Ангстрйом нали?

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”