Зумер на имобилайзер B5
- Rosenirs
- Автомобил:
- Двигател:
Зумер на имобилайзер B5
Здравейте, колеги. Когато изключите от контакт и отворите врата се чуват мисля 3 писукания. Този зумер се чува според мен от ляво на климатроника. Това зумер на имобилайзера ли е или нещо друго? Интересува ме, понеже при мен не се чува и ми се иска да го сменя. Благодаря предварително на всички. 

- van4ooo
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Зумер на имобилайзер B5
То това не е ли нещо като екстра- сигнализира за отворена врата не е имобилаизер.
- Rosenirs
- Автомобил:
- Двигател:
Според мен не е за отворена врата, тъй като този зумер се чува, когато извадя ключа, след като съм бил на контакт без значение дали отварям врата.Извинявам се за подвеждането със вратата по горе.
- BigTo
- Автомобил:
- Двигател:
При мен това се чува от CD-то. To е Pioneer. Със старото ми го нямаше това писукане.
- sedefcho
- Автомобил:
- Двигател:
И при мен го има това писукане, но нямам представа от какво е и за какво е.Със сигурност не е CD-то.Пиука само когато колата е била запалена или само на контакт и след това е загасена. Нека просветените да споделят с нас невежите. 

- plamen_iv
- Автомобил:
- Двигател:
BigTo написа:При мен това се чува от CD-то. To е Pioneer. Със старото ми го нямаше това писукане.
И Сони май така пискат три пъти!

- Rosenirs
- Автомобил:
- Двигател:
sedefcho написа:И при мен го има това писукане, но нямам представа от какво е и за какво е.Със сигурност не е CD-то.Пиука само когато колата е била запалена или само на контакт и след това е загасена. Нека просветените да споделят с нас невежите.
Не е защото и аз съм със Pioneer и не писука, а съм го чувал на друга кола от лявата решетка на климатроника за това си мисля че при мен е изгоряло.
- Winner25
- Автомобил: VW Passat B4 B6
- Двигател: ABS BKC
И аз имам старо СД pioneer с такава функция, която може да се изключва 

- ivo0240
- Автомобил: VW Touareg KingKong
- Двигател: BAC - 2006
Затваря клапата за външния въздух.
- sedefcho
- Автомобил:
- Двигател:
Да ви кажа честно след като писах по горе се замислих и днес пробвах - наистина това пиукане е от радиото.Когато изгася колата и радиото е работило, то се гаси автоматично когато извадя ключа и няколко секунди след това се чува въпросното писукане.След това го правя същото само че махам панела на радиото преди да изгася, след като извадя ключа няма никакво писукне - така че при мен писукането е от радиото(SONY).
- plamen_iv
- Автомобил:
- Двигател:
Между другото,имах Б5, а сега Б5,5 ама като угася колата не се чува никакво писукане, а и не мисля, че трябва да се чува! 

- Rosenirs
- Автомобил:
- Двигател:
Качвах се на една Honda Civic на скоро и там има същото зумерче което когато писука във синхрон свети и лампата на имобилайзера за това си помислих че и тук е така но явно наистина е от CD-то.Благодаря на всички.