Интересно ми е дали при мен не работят ролтаните на страничните огледала или изобщо нямам
Голфа е 3-ка GT 1997г.
Също така при мен ли дясното странично огледало не се мърда навътре и навън или по принцип не се мърда ами само шоферското?
Подгряване на странични огледала и седалки
Re: Подгряване на странични огледала и седалки
Ами имаш ли копчета за тези функции, явно не работят, нямаш ли копчета - нямаш.
(Пижо имаше ли глава?)
(Пижо имаше ли глава?)- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
Подгряването на огледалата се включва заедно със задното стъкло НО го има САМО при ел.огледалата
A това е копчето за подгревните седалки
A това е копчето за подгревните седалки
- aiptek
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Zlobomir написа:Ами имаш ли копчета за тези функции, явно не работят, нямаш ли копчета - нямаш.(Пижо имаше ли глава?)
Аз копчета имам и си работят само че тръгна ли да места дясното огледало навътре или навън не става.Интересно ми е дали е нарочно направено така или нещо при мен не работи
А за проблема с подгряването на страничните огледала....явно при мен не работят тези функции
Щом си сигурен, че тръгваш да местиш дясното огледало, значи не е като да местиш лявото. Значи щом са две "различни местения", 90% не работи.
-
zdravko_jett
- Автомобил:
- Двигател:
колега може да е прекъснато захранването до едното моторче или да е изгоряло което ми се струва по малко вероятно понеже те не се използват кой знае колко регулираш ги един път и повече не се знамаваш,иначе огледалото трябва да се мърда нагоре надолу,наляво и надясно
zdravko_jett написа:колега може да е прекъснато захранването до едното моторче или да е изгоряло което ми се струва по малко вероятно понеже те не се използват кой знае колко регулираш ги един път и повече не се знамаваш,иначе огледалото трябва да се мърда нагоре надолу,наляво и надясно
С два реда да

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”