doktora_gti написа:beuchat написа:Коко гти ми каза,че се нанасял с вълнен парцал.
НИКОГА С ВЪЛНЕНО!!!!!!!!!Надрасква алуминия......
Сонакса се нанася,изчаква се 5-10мин и после с мек памучен парцал!!!!

doktora_gti написа:beuchat написа:Коко гти ми каза,че се нанасял с вълнен парцал.
НИКОГА С ВЪЛНЕНО!!!!!!!!!Надрасква алуминия......
Сонакса се нанася,изчаква се 5-10мин и после с мек памучен парцал!!!!
zzuzi написа:Пробвай да полираш и изпарителя....
tih написа:Напълно в реда на нещата е да се изгуби малко от ефекта на полирането, след сонакс-а примерно, но аз исках да чуя мнение за начина на нанасяне, някакви тънкости, чух едно мнение, някой друг?
ПС: Искам да ги запечатам, защото като знам колко труд хвърлих до момента, просто повече никога няма да се хвана с подобна работа и определено не искам след втората автомивка да повтарям процедурата по освежаването им.
zzuzi написа:Здравейте,колеги!И аз си почнах джантите,но като свалих боята на една от тях(само на борда) целия алуминий седи на някакви черни петна,които едвам излизат с мнооого търкане с 80.Та някакви идеи от какво може да са тези петна и могат ли да се махнат по химичен път,защото ако търкам докато ги сваля ще сваля 3 кила мат'рял?
beuchat написа:Колега,щом ги минеш на 2000 ще има малки драскотини,защото си слязъл много надолу.Аз почнах от P80.
mircho82 написа:tih написа:Напълно в реда на нещата е да се изгуби малко от ефекта на полирането, след сонакс-а примерно, но аз исках да чуя мнение за начина на нанасяне, някакви тънкости, чух едно мнение, някой друг?
ПС: Искам да ги запечатам, защото като знам колко труд хвърлих до момента, просто повече никога няма да се хвана с подобна работа и определено не искам след втората автомивка да повтарям процедурата по освежаването им.
Давай да видим снимки де..
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 12 госта