alpine написа:
Който се интересува от нещо да пита , ще се радвам да бъда полезен
Евала за труда, който си положил по колата. Очите ми останаха по нея на феста. И аз имам въпроси - стопчетата някакви custom-made ли са или япончета като на джетата?
alpine написа:
Който се интересува от нещо да пита , ще се радвам да бъда полезен
Истината е, че имаме напредък в този тип "изложения" но имаме да гоним още много много години чуждестранните форуми, и то не от гледна точка на организация, ами от гледна точка на експонатите!
Achim Lauritzen написа:Експонати бяха само реставрираните бийтъли... колите от форума са дошли на собствен ход и нито една не е правена специално за изложения и не е дошла там на платформа и се карат доста често...Освен това повечето коли не са в някакъв окончателен вид и по тях ще се работи още доста.
zetor написа:...
mitko85 написа: И аз имам въпроси - стопчетата някакви custom-made ли са или япончета като на джетата?
Achim Lauritzen написа:Експонати бяха само реставрираните бийтъли... колите от форума са дошли на собствен ход и нито една не е правена специално за изложения и не е дошла там на платформа и се карат доста често...Освен това повечето коли не са в някакъв окончателен вид и по тях ще се работи още доста.
Kozunak написа:ХАХАХАХАХААХАХАХАХХАХААХАХАХХААХХААХАХАХАХАХХАХААХАХАХХАХАХАХАХАХА![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
martineli написа:alpinе-е отворите на ножа на бронята оргинално нямат ли нещо зад тях примерно както на широкия нож за тясната броня има вариянт в който зад отворите има въздухоотводи за спирачките?
N1P0 написа:по нагледно да се вижда резултата![]()
ZeroCool написа:особенно на rally-то....заспива!!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 54 госта