Скъсан болт на магарето
- parno
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Скъсан болт на магарето
извади ли го 
parno написа:извади ли го
Едва ли, гадно се е заклещил...
Не се сдържах. Той колегата ще докладва като приключи работа.
И на мене един майстор ми скъса болта на гърнето Г3 96г. и ме натовари да си купя друго за 100лв.
След това на моето извадихме всичко без проблеми и сега си имам едно магаре перфектно като ново в гаража, което не ми трябва.
Та всичко се оправя без проблемно, стига да си свалиш магарето.
Поздрави и успех.
P.S. Между другото ако някой иска перфектно магаре като ново мога да му продам моето.
След това на моето извадихме всичко без проблеми и сега си имам едно магаре перфектно като ново в гаража, което не ми трябва.
Та всичко се оправя без проблемно, стига да си свалиш магарето.
Поздрави и успех.
P.S. Между другото ако някой иска перфектно магаре като ново мога да му продам моето.
ipget написа:...P.S. Между другото ако някой иска перфектно магаре като ново мога да му продам моето.
Ми пусни тема, и опиши, защото има разлика при десния тампон за мотора, поне при дизелите (при мен тампонът е огромен с три болта, новото магаре е с един). Но със смяна и на лапата пасна, защото към мотора се захваща по същия начин.
- groznika
- Автомобил: Bora 1.8T
- Двигател: AUM
Комши,
само наистина внимавай с евтините екстрактори както писаха по-горе. Стъкларя под нас остана със строшен екстрактор в главата само преди десетина дни...
Ако нещо мога да помагам дрънни една жица
само наистина внимавай с евтините екстрактори както писаха по-горе. Стъкларя под нас остана със строшен екстрактор в главата само преди десетина дни...
Ако нещо мога да помагам дрънни една жица
Доклад
:
Значи, гайката изобщо не е глуха... та даже си се двиши по 1мм в посока... явно е квадрат с резба който е капсулован там....
Тези дни ще го мъча че съм обърнал колата в другата посока и ми се пада в краката ... а нещо не искам да работя без да имам пряка видимост!
като начало мисля да се позаиграя с телоподаващото... поне няма шамс да се счупи нещо и съвсем да ме спре. Ако и с това не стане..... отивам да си купя най-скъпия вадач на шпилки и .....
Значи, гайката изобщо не е глуха... та даже си се двиши по 1мм в посока... явно е квадрат с резба който е капсулован там....
Тези дни ще го мъча че съм обърнал колата в другата посока и ми се пада в краката ... а нещо не искам да работя без да имам пряка видимост!
като начало мисля да се позаиграя с телоподаващото... поне няма шамс да се счупи нещо и съвсем да ме спре. Ако и с това не стане..... отивам да си купя най-скъпия вадач на шпилки и .....
- parno
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ако някой е решил да го сваля магарето ето нещо от мен
днес лашнахме болтовете (тези които боби е снимал)
в тези "кутийки" в които се завиват има малки луфтове достатъчни да се вкара тънка сламка
а към сламката закрепяте проникващ спрей за болтове и поливате яко
после малко бой с чука по болта така както е с камъка на него (камъка е 19) и воала
даже не можах да повярвам колко леко се развиха
днес лашнахме болтовете (тези които боби е снимал)
в тези "кутийки" в които се завиват има малки луфтове достатъчни да се вкара тънка сламка
а към сламката закрепяте проникващ спрей за болтове и поливате яко
после малко бой с чука по болта така както е с камъка на него (камъка е 19) и воала
даже не можах да повярвам колко леко се развиха
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”